2777
2789
عنوان

خجالت می‌کشیدم ماشین بابام پراید هست امروز فهمید 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 115 پست
من کل زندگیم بابام ماشین نداشت حتی یک بار هم خجالت نکشیدمبابام با تاکسی یه روز هایی منو میبرد مدرسه ...

عزیزم

برام مهم نبود نمیدونم یهو چرا امروز ابنکارو کردم اصلا خودمم حالم بد شد

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من معیارم پراید و.. نیست ولی واقعا بابام بنده خدا با موهای سفید پراید سوار میشه واقعا دلم میسوزه

بابای من با موتور مارومیبرد دانشگاه.تازه همیشه یک خدا خراب بود دانشجوهای پسر رو صدا میزد که هول بدن

من سر کار بودم یه دختری باباش با موتور میاوردش سرکار

خیلیا با موتور اینور اونور میرن

خجالت نداره عزیزم

اینقد همه چی گرون شده همون پرایدم غنیمته

تازه بابات میرسوندت

خیلیا مجبورن با اسنپ اینور اونور برن

نمیدونم ترسیدم بچه ها دانشگاه ببینن

نترس اعتماد ب نفس داشته باش

یکی از همکلاسی های من باباش کارگر بود پراید داشتن با افتخار هم میگفت.

کسی نمیبینه ولی اگه کسی هم ببینه تو سرتو بگیر بالا اعتماد بنفس داشته باش

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

پراید که سهله کاش بچم حداقل دوچرخه میداشت ناشکری نکن عزیزم هرچی هست بگو خدایاشکرت

اره راست میگی

بخدا اصلا نمیدونم چرا ابنکارو کردم 🥺

اگه بی ادبی کردی و جوابت رو ندادم دلم رو شکستی حرفت تو ذهنم میمونه و نمیبخشمت یادت باشه تا یکی تاپیک میزنه از کار بدش میگه حرف مزخرف بی ادبی تحویلش ندی حتما مشکلش هست دلیلی نداره وقتی خودش داره میگه کارش اشتباه بود تو بخوای بهش چرت و پرت تحویل بدی همون بهتر که تو نظر ندی امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔

یادمه وقتی بچه بودم و یه بازه که بابام مجبور شد ماشین رو بفروشهوو پراید داشت همین رفتار زشت و مسخره رو انجام میدادم

همیشه هم تو مدرسه تنها تر از بقیه بودم بعد ها چند نفر بهم گفتن شما خیلی پولدارید و مغرور بودی ما هم سمتت نمیومدیم😐😐😐😐😐

عزیزم منم دانشجو ام و ماشینمون پرایده هرروز هم بابام منو میرسونه جلو در دانشگاه ولی هیچوقت خجالت نکشیدم

درست نیس پدرت هم خودش نخاسته ک وضع مالیش اینجوری بشه اتفاقیه ک افتاده انشاالله بعدا بهترشو میخره

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

درک میکنم منم هر موقع بابام منو میبره جایی از ترس اینکه کسی ماشین چرتمونو ببینه میگم چند کوچه بالاتر ...

انشالله خدا به باباهامون یه پول درست بده بتونن راحت زندگی کنن

من با همین ماشین پراید بابام چه جاهای بالاشهر شیراز نرفتیم باهم

چقدر پدرم پشت پاساژ های بالاشهر واینساد تا بیام و من هروقت میرفتم پیشش با ذوق بغلش میکردم سوار ماشینش میشدم

این حرفا چیه؟

پدرم الان ماشینشون رو عوض کردن ولی عزیزم اینو بدون به مادیات نیست به شعوره انسانه

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

عزیزم برام مهم نبود نمیدونم یهو چرا امروز ابنکارو کردم اصلا خودمم حالم بد شد

فدای سرت اشکال نداره همین که خودت پشیمونی مهمه

اگر هم بابات خیلی ناراحت شده با یه شیرینی کادویی چیزی از دلش در بیار باهاش حرف بزن از دلش دربیار

خجالت نداره کهخودت تلاش کن یه روزی ماشینس که دوست داری بخریهمین الانشم برای خرید یه پراید باید در ح ...

اره دقیقا

انشاالله بتونم

ما تا دو سال پیش ماشین نداشتیم

خداروشکر خریدین

باید بیشتر رو خودم کار کنم حالم خراب شد

آره عزیز دلم پستای دیگتم خوندم تو خوبی بچه ها و استادا بیشعورن مسخره میکنن تو مدرسه ماهم با ماشین مدل بالا میان

ببین اصلا خجالت نکش چون تو قراره مدل ماشین باباتو ببری بالا😉

پراید چ خجالتی داره؟😑الان توی دانشگاه همه لامبورگینی سوارن!خیلیا همینم ندارنمگه با موتور گازی رسوند ...

بخدا اصلا برام مهم نبود

امروز نمیدونم چرا ابنکارو کردم