2777
2789
عنوان

مادرشوهرم وقتی بچم بدنیا اومد کادو نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مادرشوهرمن تازه بچه به دنیااومده همش زنگ میزنه به شوهرم میگه مباداکمکی بدی فقط شیرخودش رفتیم خانه به ...

بهش بده.

حتما هم آبجوشیده بده

بگو به هیچ کس ربطی نداره

به شوهرت هم بگو نمی خوام کسی تو بچه تلریم دخالت کنه

همه این فکرا از بیکاریه

واقعا

مادر شوهر من دستش تنگ بود

تولد یک سالگی پسرم بجاش یک زنجیر درست و حسابی سنگین آورد و کادو دیگه مبلغ قابل توجهی پول

فقط شیرینی آورد موقع زایمان من

ناراحتی نداره خوب نداشته

اره دنبال بهانه اییکادو رو داد دیگه دیدن بچه گفتن نمیتونه بیاد پله داریننمبشه ک کادو بفرسته باید روز ...

نمیدونم وضع پای مادرشوهر ایشون چطوره ولی مادر من یه طبقه پله بره بالا تایک هفته پادرد شدید میگیره،بعضیا فکر میکنن پدر مادرشون ویا حتی خودشون هرگز پیر و ازکارافتاده نمیشن

منظورت این هست چه دنبال بهونه ام

بله دنبال حرف و حدیثی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

آخی مگه زحمت و خرجی که مادرت تو این چهل روز کرده با این پولا جبران میشه که مثلاً چون خونه ی اونا بودی نیاورده

چه پدرمادرخوبی داری اسی

به نظرم کارش خیلی زشت بوده حتی نیومده دعوتی خونه ی اونا

بهش محل نده توام زیاد نرو خونشون

ایشون بیشتر دنبال حرف و دعوا هست وقنی خانوادم زنگ میزنن دعوت میکنن نباید رد میکرد لیاقتش همون مادره ...

برو تاپیکای منو بخون

تا ببینی مادرشوهر بد ذات یعنی چی

میدونی شوهر من الان کجاست

پیش مادرش

شب واسه خواب هم همونجا میمونه

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51