2777
2789

ولی صد حیف ...

جبران هم میگن نمیشه دیگه ...

نگید هر پدر مادری احترامش واجبه نیست

دستور خداست بلاخره و یه روزی میرسیم به این نتیجه که هر چی که گفته خیر مطلق ما رو در بر داشته

حیف که ما دیر میفهمیم ...

توروخدا کمکم کنید

اگه قابل جبران هست منبع موثق بیاورید💗🌸

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر من کاری باهام کرد که همه ی زندگیم نابود شد،چطور میتونم ببخشمش؟فقط دلم براش میسوزه

من نمیبخشم،خدای منم نمیبخشه

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚

از کجا میدونی دستور خداس

هرپدرمادری که احترامش واجب نیست و دعا و نفرینش بگیر نیس

بیخود خودتو اذیت نکن ربطی نداره

مودبانه مخالفتتو اعلام کن جنگ نداریم اختلاف نظر داریم فقط‌.

امضات فرستادم ❤️

منبع نمیخواد عقل آدم میگه هروقت تونستی و خواستی کار اشتباهتو جبران کن دیگه. هرکاری که فکر میکنی باعث آرامشت میشه رو انجام بده

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
چیکارت کرده تعجب کردم واسه همین پرسیدم

با دوست بابام که،شوهرِ دوست خودش هم میشد در ارتباط بود

سر قرار میرفت منم میبرد با خودش،صب که بابام ساعت ۵میرفت سرکار،اون مرتیکه آشغال براب صبحونه یا ظهرا میومد خونه ما و من میترسیدم چیزی بگم اما خیلی آسیب دیدم،از همون کودکی همیشه ناراحت بودم،همیشه ی غم بزرگ تو دلم بود که به هیچکس نمیتونستم بگم،بابام خیلی آروم و مهربون و همه پولاش میداد به مامانم،بابام کارگری میکرد برای خوشبختی ما اما مامانم حتی تو رخت خواب کنار خودش راهش نمیداد

۲۰سال مامانم بچه دار نشده و بابام همیشه حمایتش کرده تا وقتی کلی خرج کردن تا بچه دار شده،اما الان وسواس فکری گرفتم همش میگم نکنه بچه ی دوست بابام باشم،انقدر گریه میکنم که نابود شدم،شوهرم میاد خونه میبینه دارم گریه میکنم،زندگی شوهرمم خراب کردم من

با دوست بابام که،شوهرِ دوست خودش هم میشد در ارتباط بودسر قرار میرفت منم میبرد با خودش،صب که بابام سا ...

الهی بمیرم برات حق داری عزیزم حیف اسم مادر که بهش دادن قدر پدر گلت رو بدون خدا ایشالا به دلت ارامش بده چقد قلبم شکست با این پیامت دعات میکنم خدا به قلبت ارامش بده و قدر باباتو بدون

الهی بمیرم برات حق داری عزیزم حیف اسم مادر که بهش دادن قدر پدر گلت رو بدون خدا ایشالا به دلت ارامش ...

عزیزدلمی

ممنون جانم،دعا کن آرامش بگیرم ،این افکار نمیزارن زندگی کنم