2777
2789
بخدا پناه میبریم، الان من دلشوره داشته باشم چی درست میشه؟

چیزی درست نمیشه اما خب میترسیم دیگه 😔😔 بیچاره مردم کشورم

رئیس جمهور درست درمونی هم نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا ک هست و داریم مثل قبل زندگی میکنیم بعدا رو بعدا فکر میکنیم

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 

خدایا شکرت نه چرا ناامیدی از شیطانه

درست میشه

خدایا شکرت بخاطر تمام نعمت هات دوست دارم سپاسگزارم (❁´◡`❁)*✲゚* یاالله شکرت😍😍⭐✨🤍🌈🌈 ۱ – درباره حقیقت و وفاداری:«هر آدمی ذات خودش رو داره. نمی‌تونی کسی رو تغییر بدی، فقط می‌تونی خودت رو از آسیب محافظت کنی. وفاداری و احترام باید متقابل باشه؛ اگر نیست، فاصله گرفتن نشانه قدرت و هوشمندیه.»نسخه ۲ – درباره مرزها:«تو مرزهای خودت رو تعیین می‌کنی، نه دیگران. کسی که ارزش آرامشت رو نداره، حق نداره وارد دنیای تو بشه. مرزهایت دفاعیه نه دشمن.»نسخه ۳ – درباره آرامش و زندگی:«زندگی کوتاهه و وقتت با آدم‌هایی که بهت آسیب می‌زنن تلف نشه. آرامش خودت رو اولویت بذار و بگذار کسی که لیاقت نداره، خودش را از زندگی‌ات دور کنه.

جالبه برا اولین بار امسال هوا شهر مون ابری شد و امروز یه نم بارون زده فقط همین

شهری که همیشه این موقع ما تو برفا داشتیم غوطه میخوردیم

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

چیزی درست نمیشه اما خب میترسیم دیگه 😔😔 بیچاره مردم کشورم رئیس جمهور درست درمونی هم نداریم

خودمون به همدیگه رحم کنیم سر همدیگه کلاه نذاریم اقلا،

الان تو بازار چقدر همه حروم خوری میکنن؟

از ماست که برماست

واقعا تو این شرایط بچه دار شدن اشتباهه من همش تو استرسمچند ماه دیگه تابستونه برق نداریم بچه تو گرما ...

دقیقا 😔 وضعیتمون تا چند ماه پیش خیلی خوب بود

اما یه ماهی میشه انگار بد شده خورد و خوراکمون ب سختی جور میکنیم

فعلا ک هست و داریم مثل قبل زندگی میکنیم بعدا رو بعدا فکر میکنیم

خدا رو شکر فعلا داریم مثل قبل زندگی می کنیم

ولی خیلیییی ها دیگه مثل قبل شون نمی تونن زندگی کنن

خیلی ها امروز حتی مثل پارسال شون هم نیستن

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چیزی درست نمیشه اما خب میترسیم دیگه 😔😔 بیچاره مردم کشورم رئیس جمهور درست درمونی هم نداریم

امیدوارم تاپیک رو سیاسی نکنید همه میدونیم بعضیا مقصرن .....توکل بر خدا کنیم فقط برای همه مشکلات 🌱، ظهر من یه تاپیک درد و دل زدم ، یه آقایی اومد چنان سیاسیش کرد ،الحمداللله تعلیق هم شد

امیدوارم تاپیک رو سیاسی نکنید همه میدونیم بعضیا مقصرن .....توکل بر خدا کنیم فقط برای همه مشکلات 🌱، ...

متاسفانه بالا بریم پایین بیایم سیاست داره وسط زندگی مون زندگی میکنه تو سفره هامون

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

خودمون به همدیگه رحم کنیم سر همدیگه کلاه نذاریم اقلا،الان تو بازار چقدر همه حروم خوری میکنن؟از ماست ...

احسنننننننت آفرین

من رفتم عطر گرمی ب اسم اصل خریدم گران

بعد اومدم دیدم فیک هستن !

این یعنی مردم خودشون حقه باز و دزد هستن

خیلییییییییی هم اهل نالیدن هستیم