2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آشوبم منم نمیدونم چرا ولی خیلی سخته که فقط میتونم مواد غذایی ضروری بخرم و دیگه حتی به خوراکی تفریحی ...

دقیقا ما هم اینجوری شدیم

قبلا شوهرم میرفت بیرون یه دوری میزد و میومد کلی خوراکی میخرید حتی منم بهش نمیگفتم بخر

اما الان فقط یه چیزی ک خیلی ضروری باشه میره میخره و میاد

دقیقااا اینو با چشمای خودم دیدم

انقدر زیاد شده که نگو، الان مغازه دارا و فروشنده ها هر روز میکشن رو نرخشون حتی اجناسی رو که یک ماه قبل خریدن، چقدر دروغ میگیم و سر همکلاه میذاریم توی سطوح مختلف، بعد توقع داریم هر روز نعمت اضافه بشه

من صحبتی با شما ندارم روی صحبت من آرامش استاتر و چیز دیگه ست

حالا چرا فکر کردی خیلی شخص مهمی هستی منم طبق چیزی که اسم سایت هست تبادل نظر کردم وگرنه بدرک 🫡

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

احسنننننننت آفرین من رفتم عطر گرمی ب اسم اصل خریدم گران بعد اومدم دیدم فیک هستن ! این یعنی مردم خودش ...

همونا که اینکارا رو میکنن دارن به زمین و زمان بد میگن

بخدا که خدا خیلی صبر داره

انقدر زیاد شده که نگو، الان مغازه دارا و فروشنده ها هر روز میکشن رو نرخشون حتی اجناسی رو که یک ماه ق ...

عزیزم نظارت نباشه شهر میشه قانون جنگل دیگه

حالا چرا فکر کردی خیلی شخص مهمی هستی منم طبق چیزی که اسم سایت هست تبادل نظر کردم وگرنه بدرک 🫡

شاید شما فکر کنید من آدم مهمی هستم ، اما خودم این فکرو نکردم

ریپلای زدی برای من ، منم جواب خودمو دادم

انقدر زیاد شده که نگو، الان مغازه دارا و فروشنده ها هر روز میکشن رو نرخشون حتی اجناسی رو که یک ماه ق ...

بله متاسفانه شرایط رو جوری کردن که دیگه مردم بهم رحم ندارن

هرکاری از دست شون بربیاد برا دو زار پول بیشتر انجام میدن. دیگه حرام و حلال قاطی...

واقعا حدیث درستی هست که فرمودن چه بسا فقر به کفر ( شرک) برسه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شاید شما فکر کنید من آدم مهمی هستم ، اما خودم این فکرو نکردم ریپلای زدی برای من ، منم جواب خودمو داد ...

نه بابا من همچین فکری نمیکنم خیالت راحت 😂

همونا که اینکارا رو میکنن دارن به زمین و زمان بد میگنبخدا که خدا خیلی صبر داره

میشناسم داخل یه خونواده بهم رحم نمیکنن ، چنان برای هم میزنن تا از حق و حقوق هم بخورن، بعد مبتنی با کلاس بازی درمیارن که مدافع حقوق مردم هستن .....

بله دزد زیاده....اما داخل خوده مردم شاید دزد بیشتر هم باشه !