2777
2789
عنوان

100صلوات 1 ارزو

49 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها 

بخدا نمیخام تاپبکم پربازدید بشه یا مزاحم شماها بشم ...

هرکی دوست داره بیاد اینجا 1 ارزو بگه هر نفر واسه رسیدن ب ارزوش 100تا صلوات بفرستن...

اول از خودم شروع میکنم ..

خدایا محتاجیم ب درگاهت دستمان را با زنجیر قفل کن ک رها نشود خواهش میکنم این ماه یک نی نی سالم بهم عطا کن امین یا رب العالمین ...

الهم صل الله محمد وال محمد..

الهم صل الله محمد وال محمد.

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

صد تا صلوات برای هرر نفر؟ 

ان شالله خدا بهت نی نی بده 

یک دفعه میگفتی همه بیاین نفری صد تا صلوات بفرستید تا خدا به من نی نی بده

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

مثه اینکه کسی دوست نداشت صلوات بفرسته ...

باشه الان تاپیکو قفل میکنم و میرم 

تیکرم واقعی نیست،میخوام ببینم تا کی باردار میشم،بعد عوض میکنم،یه صلوات بفرست برام فرستادی لایک کن منم بفرستم برات😙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد تا صلوات برای هرر نفر؟  ان شالله خدا بهت نی نی بده  یک دفعه میگفتی همه بیاین نفری ...

عزیزم هرچنتا دوست دارین بفرستین