2777
2789
عنوان

تو خونه چجوری تیپ میزنین 😛

1675 بازدید | 40 پست

خانم خوشکلا بیاین بگین تو خونه چجور لباسایی میپوشین که در عین راحتی و خنکی، شیک و خوشکل هم باشه

من مثلا خودم اصلا نمیتونم ساپورت بپوشم همش احساس گرما و خارش میکنم😐😀

تاپ شلوارک های خیلی تنگ هم همینجور

بیشتر پیرهن های بلند تا رو زانو رو دوس دارم 

الان که هوا گرم شده بهتره پارچه های نخی خنک بگیریم و مدل های خوشکل بدوزیم

نظر شما چیه😊

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊

من شلوار گشاد اصلا ندارم

شلوار تنگ با زیر پوش گشاااااااااااااااد😊

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جوره

حتی یه وختایی با تیشرت آقامون

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر

هوا یخه کجاش گرررمه بخاری تا ته روشنه  

یه چیزایی توی چشاته که دلمو میلرزونه  آدمو از تک و تنهایی بدجوری میترسونه  این زندگی زندگی نمیشه نباشی یه زندونه  چی داری که نفساتم آخه یجورایی درمونه  

شلوار پرچین با تیشرت گشاد با دامن ساتن براق وجوراب مردونه هوا گرم باشه جوراب نمیپوشم 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉