2777
2789
عنوان

شوهرم خونه مجردی داشته از هیجده سالگی تا الان حسم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 68 پست
چون واقعیته خارج هم همینه...

خوشبختانه نسل بعد از تو مثل تو فکر نمیکنن🙂

اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن…          نیچه

با جمله اولت مخالفم قشنگ ترین باغچه ها یعنی چیمگه ما حیوونیم نتونیم غریزه جنسیمونو کنترل کنیم

منظور ایشون به غریزه نبود

منظورشون این بود اگر خیلی کنجکاوی کنی بالاخره و تو بهترین شرایط هم میتونی نکته ای  پیدا کنی

و ممکنه اون تو رو آزار بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با جمله اولت مخالفم قشنگ ترین باغچه ها یعنی چیمگه ما حیوونیم نتونیم غریزه جنسیمونو کنترل کنیم

نوشتم تمیزترین

دختر مگه همه چیز غریزه س؟

تو تمیزترین،نهایتا طرف با یکی حرف میزده. 

البته زمان ما اینجور بود

شوهر من بعد ازدواجم خونه مجردی شو داشت و تنها میرفتبرام قبلش مهم نبوداما بعد ازدواج اذیتم میکرد ی ب ...

نه ما توی همون خونه زندگی‌میکنیم و مجردی گاهی با دوستاش این همه باشگاهی چیری میره

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

نوشتم تمیزتریندختر مگه همه چیز غریزه س؟تو تمیزترین،نهایتا طرف با یکی حرف میزده. البته زمان ما اینجور ...

اها در حد حرف زدن 

من فکر کردم چیز دیگه ای رو میگین

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚