2777
2789

به حمدلله که هرروز ما داریم تاپیک خیانت و دست بزن و خساست اقایون تو سایت رو به وفوررررر می بینیم..

یکی نیومد تاپیک بزنه مردا بد شدن..

حالا خدا نکنه دو تا زن بیان از اشتباهات و غلط هایی که تو زندگیشون کرد تاپیک بزنن

دنباله تاپیک ها تموم نمیشه هیچ تازه میان پشت بندش تاپیک می زنن که مردا چقدر مظلوم شدن و ایراد از مردا نیست تو ازدواج.. همه ش از زناست

عزیزم کاپ مرد دوستی تقدیم به تو که زنی و چشمت فقط رو ایرادات همجنس خودت کار می کنه..چقدر یه سری از زنا نسبت به همجنس خودشون حقیرن اخه...

بدبخت و بیچاره و مظلوم من و توییم که الان تو فانون جدید همون یدونه حق مهریه مون رو هم بالا کشیدن.. حالا نه تنها حقوق انسانی نداری بلکه همون مهریه رو هم درست درمون نداری...

حالا تو هی برو برای مرد های مظلوم تاپیک بزن..

التماس تفکر... نه برای مردها که از اونا منم دل بریدم.. برای همجنس های خودم

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

تا زمانیکه ما زنها پشت خودمون نباشیم زندگی مون بهتر از این نمیشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیسوادی و فقر فرهنگی دارن

من واقعا دیگه از دست این جماعت خسته م

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دلت پره ها

چون خودمم همیشه قربانی شدم..

چه تو جامعه چه تو خونواده..

البته بهتره بگم به خصوص در خونواده

والا من یه دونه از این تایپک ها که میگی ندیدم تا حالا

من دو تا همین الان دیدم

اینجا مدام ساز مخالف میزنن. هرچی بگی برعکسش رو میگن

نمیدونم چرا ما زنهای به جنس خودمون احترام نمیذاریم وفادار نیستیم. هیچ حق و حقوقی نداریم و خیلی راحت بهمون ظلم میشه. موقعی که مرد بخاد با یه زن ازدواج میکنه یا دوست میشه وقتی دلزده شد و یا بقول خودش بهتر پیدا کرد خیلی راحت زن طفلک رو پس میده خونه پدرش انگار جنس مرجوعیه. این وسط انقدر اذیتش میکنه که از حقش بکذره و بچه هاش رو میگیره یا بچه ها رو میده و زن تنها و شکست خورده تازه باید فکر تامین زندگیش و کارش باشه. 

پشت حق 

و حقدار 

نه صرفا بخاطر هم جنسم بخوام الکی کسی رو قضاوت کنم 

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭

به نظرم همه باید جلوی این قانون مزخزف جدید وایستن.  این همه زن با شوهر خیانت کار و هوس بازو زن صیغه کن در به در دنبال طلاق بودن که از تنها حق قانونیشون استفاده کنن تهشم مجبور بودن همون مهریه رو ببخشن تا حضانت جگرگوشه و طلاق توافقی بگیرن حالا دیگه همون مهریه رو هم به عنوان دست آویز ندارن. بعد آقایون مهریه صد تا سکه بهشون فشار آورده. رو که نیست سنگ پای قزوینه🫤

البته فعلا تو مجلس این قانون تصویب شده 

بعد میره شورای نگهبان که احتمال زیاد اونجا رد میشه 

اما در کل این قانون اسمی هست فرقی نکرده تو شرایط مهریه 

حکم کیفری مهریه از ۱۱۴ تا رسیده به ۱۴ تا 

من ندیدم والا برای ۱۱۴ تا هم کسی زندان بره سریع یک سکه پیش میدن بقیه رو تقسیط میرنند و میان بیرون 

در هر حال تو وضعیت مهریه فرقی نکرده اخه

چون خودمم همیشه قربانی شدم..چه تو جامعه چه تو خونواده..البته بهتره بگم به خصوص در خونواده

شما حق داری ولی زنهای بد هم هستند کسانی که در حق شوهر اصلا هیچ حتی به بچه خودشون ظلم می‌کنند  

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید