2777
2789

من خیلی وقت پیش یه تاپیک زدم که شما هر چی هستید بهترین پکیجی بودین که شوهرتون میتونست انتخاب کنه پس انقدر خودکم بینی نداشته باشید

بعد کلی کامنت اومد نههههه شوهرم میتونست بهترینا رو داشته باشه ولی منو انتخاب کرد،گفتم بالاخره تو یه چیز بخصوصی داشتی که انتخابت کرده ،میگه نههههه من هیچی نبودم😂😂😂یعنی واقعا بعضیا معناشون در اینه منو انتخاب کرد ،او از من بهتر بود و منت سر من گذاشت مرا برگزید میان این همه خوبان😂😂

شما چه تاپیکی زدین که از جوابا شوک شدین

خودم تاپیکی نزدم ولی این همه ساله اینجام یکی تاپیک زد خانم مطلقه چرا خونه جدا میگیره از ۱۰ نفر ۸ نفر گفتن فقط برای راحتی و کثافتکاری خودشون واقعا از اون شب شوک شدم از عقل این آدم دوپا

این دنیا کسانی را رها کرد که بیشتر از شما عاشقش بودند🍂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زیاد خیلی زیاد

اونی ک الان تویادمه تاپیک زدم خسته شدم از بس پسرخالم ازم پول میگیره برای رفتن زنش به خونه پدرش

طرف اومده بودنوشته بودبه توچه😑😂

میگم بابا مسلمون پولشوازمن میگیره به من چه؟ 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

اره من تازه ازدواج کرده بودم ذوق چیدمان جهیزیمو داشتم اونموقع خیلی از خونه زندگی مبلمان و اینا عکس میزاشتن اینجا،من تو یخچالیامو چیده بودم خیلی خوشگل شده بود عکس گرفتم گفتم اینجا به اشتراک بزارم پربازدید شده بود خیلیا اومده بودن نفرینم میکردن که ما تو یخچالمون هیچی نداریم عکس یخچال میزاری پز بدی ،در صورتی که بخدا فقط دلم میخواست قشنگیشو ببینن خیلی تو ذوقم خورد ،یکی اومده بود میگفت به زمین گرم بخوری ما چندساله گوشت نداریم در صورتی که من اصلا از گوشتو اینا نزاشته بودم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 واااای مردممم

میدونی کلا خیلی طرف عروسن اینجا

نمیدونم چرا اینطورین فکرمیکنن همه عروسا عالین بیستن

درصورتی که ماقبل اینکه لقب خاله عمه عروس یا این چیزا بگیریم انسانیم ربطی به نسبت هانداره

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

میگی مجردم میخوام ازدواج کنم میگن دلتو بزرگ کن انگار مثلا هرکی مجرده حسود و بخیله و سزای اعمال بدشه ک مجرد مونده😐

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣