2777
2789
عنوان

تاحالا تاپیکی زدین از جواب هاش شوکه بشید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 51 پست

اره یبار تاپیک زدم بچه ها کراشم بهم ابراز علاقه کرد یهو ی نرِ لاشی اومد زیرش کلییی فحش و بد و بیراه نوشت بعدم گفت من ی پسر مجردم کاری میکنم هرجا دسر مجرد دیدی ب خودت برینی😑😑😑بی دلیل مریضن بعضیا بقران

چه خوب بود که آدمی می‌توانست وقتی درد و مصیبتی دارد ماه‌ها بخوابد و چندین ماه بعد آسوده و تازه نفس از خواب برخیزد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره همین تاپیک مادرای دختر دار 

ی سریا معتقد هست زندگی میدون جنگه و باید دائم الجنگ بود 

و به هرکسی توهین کرد مخصوصا خانواده همسر

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

اره من تازه ازدواج کرده بودم ذوق چیدمان جهیزیمو داشتم اونموقع خیلی از خونه زندگی مبلمان و اینا عکس م ...

عزیزم چقدر کوته فکر بودن اونا بعضیا واقعا چشم ندارن

‌دیگه نوعروس طبیعیشه یخچاللش پر باشه  تزئین بکنه ،قشنگیش به همینه ،توقع داشتن همونم نداشته باشی😐🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم چقدر کوته فکر بودن اونا بعضیا واقعا چشم ندارن‌دیگه نوعروس طبیعیشه یخچاللش پر باشه تزئین بکنه ...

باورت نمیشه ۶سال پیش پربازدید اونموقع شد حتی تو گوگل هم رفته بود ۷۰صفحه فوشم داده بودن ،ناگفته نمونه یه سریاهم بودن که تبریک میگفتن 

من یه بار یه تایپیک بود در مورد اینکه  چقد حقوق میگیرن شوهراشون منم گفتم شوهرم پتروشیمی کار میکنه با ۲۰ سال سابقه ۱۲۰ میلیون حقوقشه بعد یکی گیر داده بود باید فیش حقوقی شوهرت رو بفرستی چون داری دروغ میگی

یه بار تاپیک زدم همسایه مون هر هسته پنجشنبه تا دو سه شب مهمونی داره .. معلوم نیست چی میخورم چی میزنن که صدای عربده و فحش هاشون محله رو برمیداره

اومدن گفتن چقدر بخیلی به خوش گذرونی مردم

به تو چه دلش میخواد

تو هم برو خوش میگذره

لیاقت نداری .. من بودم منم میرفتم تو مهمونی شون 

کلا یه روز تو هفتس ها ..

چقدر دلتون سیاهه .. از شادی دیگران خوشحال باشید

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ندیدم اون تاپیک ولی اره کلا بعضیا شمشیر از رو بستن

اصلا قانع هم نمیشدن که بی ادبی هنر نیست و معتقد بودن بهترین کار همینه 

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

برام عجیب شد که چرا پسرخاله ات دایم از شما پول میگرفت برای رفتن زنش؟

برای خودمم جالبه ولی خب خالم اکثرمواقع زنگ میزنه پول قرض میکنه

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

من یه بار یه تایپیک بود در مورد اینکه چقد حقوق میگیرن شوهراشون منم گفتم شوهرم پتروشیمی کار میکنه با ...

این ی واقعیته من پسرعموم شرکت نفته ماهی ۱۷۰ حقوقشه 

اینا چرا اینجورین باید بگن خداروشکر ک داری خدا بیشترش کنه وای