2777
2789

بخدا نمیدونستم انقدر سخته عمق فاجعه رو نمیدونستم دیگه کم اوردم الان همه در خواب نازن و من دو ساعت تمام باید فکر کنم چرا بچم گریه میکنه کجاش درد میکنه زبونم نداره که خرف بزنه خدایا این چه گوهی بود من خوردم نینی یار حلالت نمیکنم تاپیک منو حذف کنی من میخوام درد و دل کنم اینجا

الهی 🥹فقط خسته ای ایکاش از یکی کمک میگرفتی یکم ماساژش بده شاید دلش درد میکنه 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم،درکت میکنم،واقعا مسئولیته سنگینی گردن ما،مادراس اما بدون تنها نیستی،دخترم واکسن زده تا چهار تبشو‌چک میکردم خیالم راحت شد تبش کنترله خوابیدم،یکم بعد بیدار شد تا الانم نخوابیده،تازه یه پسر ۳ساله هم دارم چند ساعت دیگه بیدار میشه و گرسنشه و....و این چرخه ادامه داره،فقط بگم کم نیار این روزا هم میگذره

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
عزیزم همینطوری الکی که نمیتونه استامینوفن بده بچه

بچه های من وقتی جاییش درد میکرد یا گریه میکردن دکتر بهم میگفت چند قطره بده بالاخره اونم انسانه شاید جاییش درد میکنه خود ما آدم بزرگا وقتی بدن درد میگیرم ناله میکنیم چه برسه بچه شاید سرما خورده وادایل سرماخوردگیشه با چند قطره اشکالی نداره هم خودش خوب میخوابه وهم مادر وخوب رشد میکنه

عزیزم طبیعی میگذره این روزا .همه ما این لحظات سخت شیرین رو گذراندیم.فقط به این فک کن اون طفل معصوم ز ...

چه شیرینی کدوم شیرینی من سر سوزن شیرینی حس نکردم از روزی دنیا اومده تا الان که میخواد دو سالش بشه یه شب راحت نخپابیدم افسرده شدم خوابیدن برام ارزوی محال شده فکر میکنم تا همیشه تو همین مرحله میمونم حس میکنم هیچوقت بزرگ نمیشه انقددر زمان دیر میگذره بشدت بچه لجوج نق نقو بهونه گیر حساس جیغ جیغو متنفر شدم از هر  چی بچه تو دنیا متنفرم از خودم متنفرم که آرامش زندگیم و با دستای خودم بهم زدم لعنت بمن😭😭😭

میگذره خیلی زود ... بعدا دلت برا این روزا هم تنگ میشه مادری خیلی قشنگیه فقط گاهی آدم خسته میشه قوی ب ...

لعنت به. تک تک این شبها به تک تک این روزها حس میکنم نمیگذره همیشه تو همین مرحله گیر میکنم خسته. ام خسته 

من باردارم و بیدارم ، گلاب به روتون،  زردآلو بالا آوردم..  شبا همش از این پهلو به اون پهلو میشم.  خواب خوبی ندارم‌ اما خب اینم پروسه مادر شدنه دیگه. خدا ان شاالله به شما هم قوت بده. 

خیلی سخته

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40