2777
2789
عنوان

موندم با ماهی سی تومن چطور داریم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 57 پست
همیشه برام سوال بوده مردم قسط چی دارن همه تو زندگی هاشون اندازه نصف درآمدشون قسط دارن قسط های سنگین ...

تو ایران همه وام میگیرن انواع وام رو میکیرن 

با وام طلا میخرن ماشین میخرن و ملک میخرن یا میبرن تو کارشون سرمایه گذاری میکنند 

حتی خانمها هم وام و قرعه کشی خونگی دارن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیدونم چجوری بعضیا میگن مدیریت ندارید تخم مرغ دونه ای ۸هزارتومنه اگه ینفر یک ماه کل روز رو تخم مرغ ...

اگه یکی روزی ده تا تخم مرغ هم بخوره میشه ماهی ۱ ۱ و نیم 

از آینده سفر کردی دخترجون😁😁😁

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

عزیزم این که شما میفرمایی اسمش بقاست.

به هر حال بقا هم در این دنیایی که خیلی از مردم و حتی کودکان معصوم ازش محروم هستن نعمتیه که جای ناله کردن باید شکرش رو به جا آورد! البته اول به خودم می‌گم که شاید خیلی وقتا از کمبودها به همسرم گلایه کردم و توقع زندگی بهتری داشتم! ولی وقتی به گرفتارتر از خودم نگاه می‌کنم یادم میفته که ناشکری کردم!

ِninimkoo سابق🙂 عضویت از سال ۹۲

تو ایران همه وام میگیرن انواع وام رو میکیرن با وام طلا میخرن ماشین میخرن و ملک میخرن یا میبرن تو کار ...

مگه میشه با وام این کار ها رو کرد؟ایول ذهن اقتصادی ای میخواد و البته درآمد بالا ولی ما هیچچچچچ وقت اینکارو نکردیم بابام از اول به شدت مخالف وام و قسط بود از کوچیک ترین چیزا بگیرین حالا به قول شما تا ملک و.. شده نداشته چیزی رو نگرفته و کم داشته ارزون قیمت و مدل پایین وسیله گرفته ولی قسطی اصلا

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️