2777
2789
عنوان

موندم با ماهی سی تومن چطور داریم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته، اینام هست...ولی مثلا در نظر بگیر، حالا بسته به شهری که هستین و مواد مصرفی که ماهانه خرید داری ...

عزیزم میشه بگی چجوری با ده تومن میتونی مدیریت کنی

والا گوشت کیلویی ۱ تومن و مرغ کیلویی ۱۵۰ حتی تخم مرغ کیلویی ۱۲۰ و برنج کیلویی ۳۵۰ مگه میشه با این قیمتا

والا من بابام میگه ماهی شصت خرجتونو پنج نفریم نه تفریح درست حسابی داریم نه مسافرتی میریم نه خیلی مه ...

هفته ای دوبار رستوران زیاده دیگه

به جاش برید ماهی یه بار مسافرت 

یا هر هفته پیک نیک خارج شهر 

ماهی ۸ بار رستوران فقط هزینه اضافیه 

دیگه مدیریت هم لازمه

نمی‌دونم قصدتون از زدن این مدل تاپیکا چیه!ولی خیلی از مردم با همین حقوق و درآمد و حتی کمتر دارن زندگ ...

عزیزم ما مردم ایران کم کم داریم به اوضاع بد اقتصادی عادت میکنیم. روز به روز سفره هامون کوچیک تر میشه و بیشتر میدوییم تا حداقل با تورم سر به سر بشیم که به خدا نمیشیم. الان شما این طوری میگی که خدا رو شکر کن سالمی اجاره خونه نمیدی و خرج خورد و خوراکتو داری. ۵ سال دیگه فقط میتونی بگی خدا رو شکر کن سالمی! ببین در یه جامعه نرمال قشر متوسط باید یه رفاه نسبی داشته باشن که توی مملکت ما نیست. یعتی همانطور که دوستان گفتن بتونی علاوه بر مسکن و خورد و خوراک بخشی هم برای تفریح اعم از سفر و ... مصرف کنی. خدا باعث و بانی اش رو لعنت کنه.

فرق ساندویچ و فست فود با غذای خونگی فقط در قیمتش نیستدر حفظ سلامت بدنه که اگر مراقبش نباشی بعداً بای ...

الان بحث اصلا راجب یک چیز دیگست 

ولی ما بیست سال همین روند و پیش گرفتیم فعلا هم که هممون سالمیم 😂

نمی‌دونم قصدتون از زدن این مدل تاپیکا چیه!ولی خیلی از مردم با همین حقوق و درآمد و حتی کمتر دارن زندگ ...

قصدی نبود 

میخواستم ببینم وصع بقیه هم همینه یا نه 

چون من خودم ازخیایی چیزا فاکتور میگیرم 

این زندگیم که داریم زندگی نیست

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چطور ممکنه؟درآمد که نه اما مخارج ماهیانه ما در ماه همین ۳۰ و دور و برش میشه بدون قسط و اجاره ای که گ ...

بآور کن بابام میگم نمیرسه 

میگه سر ۲۰روز تموم میشه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
عزیزم میشه بگی چجوری با ده تومن میتونی مدیریت کنیوالا گوشت کیلویی ۱ تومن و مرغ کیلویی ۱۵۰ حتی تخم مر ...

جانم من چون مدیریت هزینه های خونه با منه از اونجاست که اطلاع دارم، گفتمم که منظورم زندگی لاکچری نیست اما میشه باهاش عادی زندگی کرد.

ما سه نفریم و شهرستانیم، ماهی 3 تا مرغ میگیرم 1 تومان، دو کیلو گوشتم بگیری 2 تومان، یه کیسه برنج ام بگیری حدود 2,5، سه تا روغن و دو تا رب گوجه و چهار تام ماکارونی همون حدود 1 تومان میشه، گوجه و سیب زمینی و پیاز و یه شانه تخم مرغ ام برامون ماهانه 1 یا 1,5 در میاد، نیم کیلو چایی میگیریم 500 ، 1 یا 2 هم میزاریم برا میوه و تنقلات، تازه گوشت و برنج عموما برای 2 ماه کافیه چون پدر مادرم قند و چربی دارن و خیلی نمیخورن و هزینه ها هر ماه همین حدود یا کمتر میشه...

بازم میگم من نگفتم این وضعیت عالیه اما میشه باهاش حداقل هارو فراهم کرد و زندگی کرد واقعا.

مسلما از خیلی چیزها باید چشم پوشی کرد با این هزینه اما خب مسلما اگه بیشتر باشه خیلی بهتر میشه باهاش گذروند.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
به هر حال بقا هم در این دنیایی که خیلی از مردم و حتی کودکان معصوم ازش محروم هستن نعمتیه که جای ناله ...

چجور دنیایی منظورته؟!!!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel