2777
2789
عنوان

موندم با ماهی سی تومن چطور داریم زندگی میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 57 پست
عزیزم اینجور که شما می‌گی فقط حداقل ماهی ده تومن پول رستوران رفتنتونه بعدشم می‌گید زندگی نمی‌کنیم!خب ...

رستورانی که دارم میگم منظورم رستوران های گرون و لوکس مثل نایبو قصاب و ارکیده نیست ساندویچی و فست فودی و اینارو میگم مگه چقدر با غذای خانگی تفاوت قیمت میکنه بالاخره آدمیم این زندگی کردن میشه با این قیمت ها واقعا نمیشه زندگی کردن قبلا کسی این درآمد و داشت میتونست پادشاهی کنه الان این واقعا بنظر من زندگی کردن حساب نمیشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما که نه مسافرت نه رستوران نه لباس.

تازه شوهرم هر ماه میگه رعایت کنید یبار عصبانی شدم گفتم یهو بگو آب و نونم نخوریم هی رعایت رعایت... چیو رعایت کنم؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نمی‌دونم قصدتون از زدن این مدل تاپیکا چیه!

ولی خیلی از مردم با همین حقوق و درآمد و حتی کمتر دارن زندگی می‌کنن حتی قسط و اجاره هم می‌دن!

اینکه آدم مستأجر نباشه به نون شب محتاج نباشه سلامتی نسبی داشته باشه ولی جای شکرگزاری بگه موندم چطور داریم زندگی می‌کنیم؟!

معلومه مشکل از جای دیگه‌ست که از زندگی راضی نیست و لذت نمی‌بره! و صرفاً مشکل پول نیست!

ِninimkoo سابق🙂 عضویت از سال ۹۲

نمی‌دونم قصدتون از زدن این مدل تاپیکا چیه!ولی خیلی از مردم با همین حقوق و درآمد و حتی کمتر دارن زندگ ...

عزیزم این که شما میفرمایی اسمش بقاست.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

نمیدونم چجوری بعضیا میگن مدیریت ندارید تخم مرغ دونه ای ۸هزارتومنه اگه ینفر یک ماه کل روز رو تخم مرغ ...

تخم مرغ شانه ای 250 تومنه، یکی بخواد صبحونه و نهار و شام هم تخم مرغ بخوره میشه ماهی 750 نه 15 تمن دختر...

ولی کلا سطح و انتظار هر کسی از زندگی متفاوته، یکی برنج کیسه ای یه تومان میخره یکی پنج تومان، مسلما هر چقدر بیشتر هزینه کنی بهتر زندگی میکنی..

من نمیگم خوراک زندگی چرخوندن با ماهیانه 10 تومان خوبه اما میشه باهاش حداقل هارو فراهم کرد.

تا در طلب گوهر کانی، کانی                                                                        تا در هوس لقمه نانی، نانی                                این نکته رمز اگر بدانی، دانی                                                                      هرچیز که در جستن آنی، آنی
نمیدونم چجوری بعضیا میگن مدیریت ندارید تخم مرغ دونه ای ۸هزارتومنه اگه ینفر یک ماه کل روز رو تخم مرغ ...

ببخشید چطوری حساب کردید که پول ماهی ۹۰ تا نه اصلاً ۱۰۰ تا تخم مرغ ۸۰۰۰ تومنی شد ۱۵ میلیون؟!

دیگه نهایتش می‌شه یک میلیون پول تخم مرغ حالا روزی ۳ تا نون بربری رو هم حساب کنیم کنارش می‌شه دو میلیون فوقش سه میلیون!

قبول مرغ و گوشت گرونه ولی دیگه قیمت نون و تخم مرغ رو نجومی حساب نکنید!😄

تا حالا تو سوپرمارکت دیگه موجودی حسابمو چک نمیکردم🥲 الان سوپر مارکتم میرم دیگه ضروریارو برمیدارم فقط

خیلی بد شدهه 

همش میگم خدا رحم کنه به زنو بچه دارا 

من که زنو بچه ندارمم شرمنده زنو بچم شدم انگار

چطور ممکنه؟

درآمد که نه اما مخارج ماهیانه ما در ماه همین ۳۰ و دور و برش میشه بدون قسط و اجاره ای که گفتی . 

که  تعداد مون هم بیشتر از شماست . مهمون هم ماهی چن بار داریم ماهی یکی دوبار رستوران هم میریم و نهایتش بشه ماهی ۳۰!

اسی دقت کن . درآمد پدر من انقدر نیست، اما نهااااایت مخارجش ازین بالاتر نمیره... 

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️

رستورانی که دارم میگم منظورم رستوران های گرون و لوکس مثل نایبو قصاب و ارکیده نیست ساندویچی و فست فود ...

فرق ساندویچ و فست فود با غذای خونگی فقط در قیمتش نیست

در حفظ سلامت بدنه که اگر مراقبش نباشی بعداً باید کلی پول دوا و دکتر هم بدی! ساندویچ و پیتزایی که روغنش معلوم نیست چندوقت یه بار عوض میشه فرق داره با ساندویچی که تو خونه درست میشه!

من خودم بچه دارم عشق پیتزاست ولی از اول تو خونه درست کردیم جوری که اصلاً پیتزای بیرون رو دوست نداره و لب به سوییس و کالباس هم نمی‌زنه!

ما ۵ نفریم و حقوق بابام ۳۰ تومنهیه ۱۰ تومنم قسط داره ولی همه چی برامون فراهمه و کمبودی نداریم

همیشه برام سوال بوده مردم قسط چی دارن  همه تو زندگی هاشون اندازه نصف درآمدشون قسط دارن قسط های سنگین.. مگه چی میخرین لامصبااا

اگه دوست داشتی بگو قسط چیه یا بقیه بگین قسط چی میدین که ۱۲ ماه سال قسط دارین

همه عمر بر ندارم سر خود ز آستانش، که فقط سپرده ام دل به علی و خاندانش...✨️