2777
2789

بعد مدت ها وقت کردم که سر بزنم وای اصلاً منبع افسردگیه...یه بلاگری پسر ۱۲ ساله اش فوت شده بود...خیلی دلم گرفت بیش تر دلم برای اون بچه سوخت که زجر کشید و آخرشم رفت...پدر و مادرش دخترعمو و پسرعمو بودن...بچه طفل معصوم خیلی زجر کشیده بود...کاش ازدواج فامیلی منع بشه لااقل این جوری ریسک این جور بیماریا پایین تر میاد صفر که نمیشه اما بدتر قوی تر نمیشه چون ژنای معیوب غالبن...همه ی بلاگرا تسلیت گفته بودن اما مگه با تسلیت گفتن و خدا صبرت بده ۱۲ سال زجر و اون صحنه ها از ذهن مادرش فراموش میشه و از یاد میره.😔😔

مادر یعنی تماشایی ترین تماشایی دنیا

خدا بیامرزدش. 

ولی یه موقع هایی زیاد از حد برای چیزی ناراحت نشین چون اولا خدا صلاح ما بنده هاش رو بهتر از خودمون می دونه 

وقتی زیاد ناراحت باشیم انگار به کار خدا ایراد گرفتیم 

کسی خبر نداره اگه اون بچه می موند قرار بود زندگی اش چطوری بشه.  الان تو این سن پاک و معصوم از دنیا رفته و جایگاهش بهشت هست!   شاید اگه بیشتر می موند بقیه عمرش باید با بیماری اش و درد بیشتر طی می کرد!  شاید زودتر رفته تا درد کمتری رو تحمل کنه! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا بیامرزدش. ولی یه موقع هایی زیاد از حد برای چیزی ناراحت نشین چون اولا خدا صلاح ما بنده هاش رو بهت ...

آره خب بعضی وقتا مرگ درمانه...و بهتر از اینه که زجر بکشه...اما کاش از اول تو این دنیا نمیومد و این جوری نمی شد.

حالا تو اینو میگی من یه شب رفتم سایت دیدم یکی گفته بچه ها کاربر فلانی خودکشی کرد بهش گفتن تو از کجا فهمیدی گفت دوستش اومد تو سایت مادران گفت من دوستش بودم ....خلاصه رفتم تاپیکاشو خوندم تا صبح نخوابیدم وفقط گریه کردم.جریانش این بود که برادر ناجوری داشت که بهش تجاوز کردو به مادرش گفت ومادرش باور نمیکرد میگفت دروغ میگی حتما با دوست پسرت رفتی ...خلاصه این یکسالی که مشکل روحی روانی پیدا کرده بود تاپیک به تاپیک تعریف کرده بود وتو تاپیکاشم برگه روانشناس که رفته بود گذاشته بود

حالا تو اینو میگی من یه شب رفتم سایت دیدم یکی گفته بچه ها کاربر فلانی خودکشی کرد بهش گفتن تو از کجا ...

واااای😔😔

بگردم الهی...اون مادر چه قدر بی درک و منطق بوده...نمی دونم چرا فکر می کنن تجاوز تو محارم اتفاق نمیفته و محاله...خدا اون برادرش رو لعنت کنه...چه جور جواب می خوان بعد مرگشون پس بدن.

واااای😔😔بگردم الهی...اون مادر چه قدر بی درک و منطق بوده...نمی دونم چرا فکر می کنن تجاوز تو محارم ا ...

مادرش حتما خودشو زده بود به کوچه علی چپ جو خونش بهم نریزه بیشرف حداقل میتونست بچشو ببره تحت نظر مشاور ودیگه تنهاش نزاره....باورت نمیشه روزا اول تا دیوونگی پیش میرفتن انقد حالم خراب بود یه تاپیک زده بود موهامو از ته زدم که جلو چشمم قشنگ نباشم خونوادش فکر کردن دیوونه شده،از ۵دیقه تنها شدن میترسید، وقتی داداشش خونه بود میرفت تو پارکینگ که ریختش نبینه .از شاگرد اولی رسیده بود بجایی که نمیتونست درس بخونه