2777
2789
عنوان

کیف چرم سفید که خودکاری شده

87 بازدید | 12 پست

رو چطور تمیز کنم؟با وایتکس خواستم تمیز کنم فقط یه کم کم رنگ شد...لکه اش قدیمیه....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

پد لاک پاککن امتحان کردی؟

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پد لاک پاککن امتحان کردی؟

نه امتحان میکنم امروز

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

وایتکس به چرم میزنی ؟!!!! ببر تعمیرات شاید چیزی داشته باشه

چرمش مصنوعیه...انقدری گرون نیست کیفم😁

نه امتحان میکنم امروز

یه گوشه دسته ای چیزیش امتحان کن

نمیدونم چرمو خراب میکنه یا نه

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
چرمش مصنوعیه...انقدری گرون نیست کیفم😁

باز تو وضعیتت خوبه من رو کیف پول چرمم ادکلن ریخته اصلم هست چرمش

ببین یک بوی گندی گرفته شستم بوش نرفت انداختم داخل دوتا نایلون ته کشو اما باز رد میشم بو میده . ادکلنش بد بو نبود اما نمیدونم چرا روی اون ریخته بوی عطر مشهد گرفته🤣🤣

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه

باز تو وضعیتت خوبه من رو کیف پول چرمم ادکلن ریخته اصلم هست چرمش ببین یک بوی گندی گرفته شستم بوش نرفت ...

😁

😁

اسم کاربریت اسم مادرشوهرمه🤣😁

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید لطفا به افغانی نان مواد غذایی میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید شرشون کنده بشه

با استون پاک کن

خیلی کم بزن رو پنبه و بکش رو لک

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

اسم کاربریت اسم مادرشوهرمه🤣😁

واقعا ...چقدر قشنگ