2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی کار بدی کردم 1️⃣7️⃣سالگی وارد رابطه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
نه بنظرم اشتباه نیست اگه میتونی درس و کاراتم کنارش هندل کنیوالا من بین زرنگ ترینا و خرخون ترینام ، ه ...

الان اگه میگفت میخوام ازدواج کنم نظرت چی بود؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بشدت مخالف

ازدواج با رل بودن فرق داره

ازدواج مسئولیت یه زندگیخ

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم بابت نظرت عزیزم مرسی که وقت گذاشتید چرا تحقیر شدین برای چی

اومد بهم گفت خودمو میکشم اگه باهام ازدواج نکنی منم بچه ترسیدم کلی خودمو کوچیک کردم که آقا این کار رو نکنه و در نهایت پرو رویی بهم بی احترامی کرد و رفت با یکی دیگه البته بهتر که زود تموم شد و رفت و منم درسی شد برام که هیچ پسری ارزش وقت منو نداره مگه اینکه بیاد برای ازدواج

اومد بهم گفت خودمو میکشم اگه باهام ازدواج نکنی منم بچه ترسیدم کلی خودمو کوچیک کردم که آقا این کار رو ...

وای چقدر بد من الان خودم ترسیدم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

اره سنتون کمه  و واقعا این هیجان غیر قابل کنترل در این سن منطق رو از کار مینداره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
صد درصد پشیمون میشی من طرز فکرم اصلا شبیه ۱۳ سالگی و ۱۷ سالگیم نیستملاک ها و معیار هام ۳۶۰ درجه تغیی ...

یعنی ممکنه دیگه دوستش نداشته باشم آخه بعضی هارو میبینم تو سن کم وارد رابطه شدن اماالان بعد چندین سال بازم باهمن

خیاط و طراحی لباس هستم😌

بشدت مخالفازدواج با رل بودن فرق دارهازدواج مسئولیت یه زندگیخ

بله درسته رل بودن با روح وروانش بازی میشه واخرشم تنها کسی که ضربه میخوره وتحقیر میشه دختره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
اره سنتون کمه و واقعا این هیجان غیر قابل کنترل در این سن منطق رو از کار مینداره

ممنونم بابت نظرتون خیلی ممنون که وقت گذاشتید 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

بله درسته رل بودن با روح وروانش بازی میشه واخرشم تنها کسی که ضربه میخوره وتحقیر میشه دختره

شما تایید داری که ۱۷ سالش ازدواج کنه ؟؟؟؟؟ 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

تو جای خواهر منی،بذار هم سن من بشی تازه می‌رسی بهش که وقتت چقدر ارزش داره من اگه میتونستم برگردم به سن تو فقط درس درس درس و تلاش برای یاد گرفتن یه مهارت و رشد خودم نه وقت و انرژی و شادابی جوونی رو بذارم پای یه چیز غیر مطمئن

شما تایید داری که ۱۷ سالش ازدواج کنه ؟؟؟؟؟

من هم تقریبا نظر اون خانم رو دارم (نه کاملا و با اون نوشتار) و موافق ازدواج ۲۷ ساله هم نیستم

ولی رسمیت در هر رابطه ای حس امنیت میده

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

ازدواج خیلی سخته کاملا مسولیت الان نهایتش هفته آیی یبار بری بیرون بعضی وقتام حرف بزنی ازدواج یعنی کل وقتتو بزاری برای زندگی و خونه داری

خیاط و طراحی لباس هستم😌