2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی کار بدی کردم 1️⃣7️⃣سالگی وارد رابطه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو جای خواهر منی،بذار هم سن من بشی تازه می‌رسی بهش که وقتت چقدر ارزش داره من اگه میتونستم برگردم به ...

واقعاً حرف تون درسته شما هم جای من دلم رو چی کار کنم پس 

و اینکه من رشتم خیاطیه الان دارم براش تلاش میکنم ولی خب واقعاً از وقتی خودمو شناختم اونو دوست داشتم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

من هم تقریبا نظر اون خانم رو دارم (نه کاملا و با اون نوشتار) و موافق ازدواج ۲۷ ساله هم نیستمولی رسمی ...

آخه این سن شاید بشه وارد رابطه عاطفی شد ولی ازدواج نه واقعا

ازدواج یه مقوله ی دیگه است کلا

کسی که ازدواج میکنه کوچکترین چیزی که باید هر لحظه تواناییش و داشته باشه بزرگ کردن یه بچه است مثلا

من خودم بعنوان یه کسی که ۱۸ سالمه نه توانایی اداره زندگی دارم نه بزرگ کردن یه بچه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍

دخترم ۱۱ سالشه 

بهش گفتم طبیعیه اگه تو این سن از کسی خوشت بیاد دورادور و ...

ولی تو ۱۷ ۱۸ سالگی میتونی وارد رابطه بشی و زیر اون سن اصلا درست نیست 

گرچه به نظر من بهتره بالای ۲۰ سال وارد رابطه بشه ولی چون جامعه عوض شده باید باهاش کنار اومد 

فقط بهش آگاهی های لازم رو دادم چون دوستاش توی این سن وارد رابطه شدن و براش سوال پیش اومده بود 

ازدواج خیلی سخته کاملا مسولیت الان نهایتش هفته آیی یبار بری بیرون بعضی وقتام حرف بزنی ازدواج یعنی کل ...

ازدواج سخت نیست فقط وقتش باید برای خود شخص درست باشه

یکی ۱۷ براش درسته یکی ۲۵ یکی ۳۰ و...

من خودم ۲۵ سالگی ازدواج کردم ولی مطمئن اگه ۲۰ سالگی ازدواج میکردم شکست می خوردم چون من ۲۰ ساله خیلییییی متفاوت بودم با من ۲۵ ساله

دخترم ۱۱ سالشه بهش گفتم طبیعیه اگه تو این سن از کسی خوشت بیاد دورادور و ...ولی تو ۱۷ ۱۸ سالگی میتونی ...

چه مامان خوبی واقعاً خوشحالم برای دخترتون لطفاً حمایتش کنید اگه کسی رو دوست داشت

خیاط و طراحی لباس هستم😌

آخه این سن شاید بشه وارد رابطه عاطفی شد ولی ازدواج نه واقعاازدواج یه مقوله ی دیگه است کلاکسی که ازدو ...

عزیزم باور کنید که اون میزان آزار روحی که داره ارزش نداره تو این سن

نود درصد از هدف و پیشرفت دور میشن

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
چه مامان خوبی واقعاً خوشحالم برای دخترتون لطفاً حمایتش کنید اگه کسی رو دوست داشت

ممنون عزیزم ❤️ 

امیدوارم بتونم راهنمای خوبی برای دخترم باشم 

امیدوارم شما هم با چشم باز بسنجید رابطتونو و بهترین ها براتون پیش بیاد😘