2777
2789
عنوان

بنظرتون خیلی کار بدی کردم 1️⃣7️⃣سالگی وارد رابطه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 49 پست
واقعاً حرف تون درسته شما هم جای من دلم رو چی کار کنم پس و اینکه من رشتم خیاطیه الان دارم براش تلاش م ...

گل قشنگم منم دلم باهاش بود چه شبا که چشمام براش خیس نشد ولی الان که اون آدم رو می بینم میگم الهی شکر که نشد و همون موقع همه چی تموم شد البته هرکسی خودش یه نسخه متفاوته زندگیش اگه واقعا قرارتون باهم بودنه خب بهم وقت بدین تا به کمی از آب و گل در بیاین و رابطه ای که دارین و رسمی کنید،لذت یه رابطه یه رسمی فراتر از یه رابطه ی نامعلومه

ازدواج سخت نیست فقط وقتش باید برای خود شخص درست باشهیکی ۱۷ براش درسته یکی ۲۵ یکی ۳۰ و...من خودم ۲۵ س ...

بله اونم هست من خودم هیچ جوره اماده یک ازدواج نیستم قبل اینکه لیسانسمو بگیرم

خیاط و طراحی لباس هستم😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا الان شما مثل روز اول عاشقین

اره عزیزم، چون هردو برای هم تلاش کردیم، یه دست صدا نداره، اگر طرف مقابل واقعا پسر خوبیه چند سال دیگه ازدواج کنین،میتونی برای اطمینان پیدا کردن به یه زوج تراپیست مراجعه کنی،هردوباهم برین حتما،بعد اون تصمیم راحت تری راجع ب قطع یا ادامه رابطه میگیری

ممنون عزیزم ❤️ امیدوارم بتونم راهنمای خوبی برای دخترم باشم امیدوارم شما هم با چشم باز بسنجید رابطتون ...

خیلی ممنون بابت آرزوی خوبتون

خیاط و طراحی لباس هستم😌