2777
2789
عنوان

مامانم میگه

96 بازدید | 7 پست

الان با خاله ام حرف میزنه میگه تو درس هوش دختر با پسر فرق داره پسرا باهوشند بایک بار خوندن میفهمن اما دخترا گیجن نمیفهمن میگم خودتم زنی خدا نغز دختر و پسر رو یکی آفریده اومده جمعش کنه میگه من منظورم تمرکزه😂😬😐

منم گفتم بچسب به پسرت ببینم چه تاجی میگذاره

خوب گفتی میگفتی زن ستیز درونتو متوقف کن اون تمرکزیم که میگی ژنتیکیه نه جنسیتی

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا نباید اینو می گفت اما راست گفته

من هم مدرسه دخترونه درس دادم هم پسرونه پسرا گیرایی بالاتری دارن

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

خدایا ایران کی درست میشه

حالمونو بهم میزنه این حرفا👩🦯

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

حالا نباید اینو می گفت اما راست گفتهمن هم مدرسه دخترونه درس دادم هم پسرونه پسرا گیرایی بالاتری دارن

اصلا پسرا فرق میکنند...انگار میدونن کجا تمرکز کنند کجا شیطونی کنند...ولی دخترا ساعت ها گوش میدم وپشتکار بیشتری دارند