2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من سه روز مردم و زنده شدم تا کمی بهتر شدم ولی انکار بی جونم نمی‌دونم چکار کنم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
وای نگو پسرم یه هفته مرد وزنده شد

خدانکنه مام الان تو همین وضعیم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
محاله این روزها صدای سرفه از داخل خونه ها نشنوی ما هم گرفتیم ولی مم فقط سرفه و گلو دردشو دارم

خداروشکر ک سبک گرفتی 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
نه تازه از دوساعت پیش حالم بد شدهفردا باید برم

با استراحت خوب میشی دکتر دارویی نداره برای این بیماری جز یه مشت انتی بیوتیک که بدترت میکنه مگر اینکه بیماری قند یا زمینه ای داری با بارداری 

😎💚🐬
وای من سه روز مردم و زنده شدم تا کمی بهتر شدم ولی انکار بی جونم نمی‌دونم چکار کنم

مایعات و غذاهای مقوی زیاد بخور 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
نه تازه از دوساعت پیش حالم بد شدهفردا باید برم

فعلا چای کمرنگ بخور 

انشالله زودتر خوب بشی

شیر داغ با عسل واسه سرفه خوبه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا