2777
2789
عنوان

چه قدر انفولانزا روی اعصابههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 30 پست
با استراحت خوب میشی دکتر دارویی نداره برای این بیماری جز یه مشت انتی بیوتیک که بدترت میکنه مگر اینکه ...

نه هیچ کدومشو ندارم

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایعات و غذاهای مقوی زیاد بخور

خیلی حس تشنگی میکنم 

اره خیلی میخورم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه هیچ کدومشو ندارم

آنفولانزا  فقط با زمان خوب میشه من سال نود و هفت سخت ترین نوعشو گرفتم. چهار هفته بیمار بودم تا حدی مه توانایی راه رفتن نداشتم هفته اول رفتم دکتر  دارو بهم داد شرایطم وحشتناک تر شد گذاشتمش کنار. هر شب بخور میدادم سوپ مرغ و اب گوشت میخوردم و ابمیوه  ضربت زوفا عسلی بزای سرفه هام و یه  خشاب از این دمنوش هایی که داروخونه برای گلو میفروشه اسمشو یاذم رفته خیلی بدمزه بود  ولی معجزه بود بهشون بگی بهت میدن  زیر نطر سازمان بهداشتم هست 

😎💚🐬
نمیدونم خدا رحم کرده بهم دارم پایان نامه مینویسم ولی بقیه اعضای خانوادم همگی از بدن درد میخوابند

موفق باشیی

آنفولانزا فقط با زمان خوب میشه من سال نود و هفت سخت ترین نوعشو گرفتم. چهار هفته بیمار بودم تا حدی م ...

ممنونم از راهنماییت ❤️

خدانکنه مام الان تو همین وضعیم

نگران نباش فقط من ب پسرم شیر داغ با عسل یا دونه به تو آب گرم میریختم بعد ک یکی دو ساعت میموند میدادم میخوری بعد بش اب جوشانده ولرم میدادم اصلا اب سرد نمی‌دادم الان یکم بهتر شربتاشم سرموقع میدم

نگران نباش فقط من ب پسرم شیر داغ با عسل یا دونه به تو آب گرم میریختم بعد ک یکی دو ساعت میموند میدادم ...

دخترم تبولرز شدید هرچی میخوره باخلط بالا میاره هیچی تو شکمش نمیمونه دارو نمیخوره بالا میاره خودمم مریضم از دست دخترم امشب انقد خودمو زدم جیغ زدم بدتر شدم صدامو کل ساختمون شنیدن

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
ببر دکتر اگه بالا میاره خطر داره

سه بار بردم پیش تل گیرم بردم .خودمم بدترین حالم تاحالا اینطوری نبودم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
خب دارو هاشو ب موقع بده واون چیزایی ک بالا گفتم دقت کن و اینگه دکتر واس تبش بش شیاف داده؟

آره شیافو پروفنم تاثیر نداشت شاید باورت نشه دیکلوفناکم زدم