2777
2789

تا امروز بعد از ظهر حالم خوب بود الان رعشه گرفتم دست وپام داره میلزه حس میکنم فشار خونم به شدت بالاس سرم درد میکنه جمعه عروسیمه تا امروز پوستم خوب بود ولی درست همین امروز داغون شد پوستم پررر از جوش شده عکسشو براتون میزارم 

تا امروز قصد دعوت یکی از دوستای تنگ نظرمو نداشتم تا که بعداز ظهر گفتم نه بابا بیخیال بزار دعوتش کنم اونم عقده تا گفتم عروسیمه میگه عه پول از کجا آووردی و گنج پیدا کردی از اون موقع دارم سکته میکنم صورتم داغوووون شده یهویی یه میلیون جوش زد صورتم اینقدر گریه کردم بیچاره مامان بابام سکتشون دادم خدایا چیکارکنم خداجون منو ببخش وبیامرز این سرگیجه چیه دارم دغ میکنم چشمامو که میبندم انگار دنیا همین جوری داره می تابه می تابه حالت تهوع دارم 😭😭😭

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم جوش ها از استرسه پاشو برو بخواب 

اگر هم پماد استریل چشمی از اون سبز ها داری چند روز بزن به صورتت شب ها و صبح ها خوب میشه نگران نباش عزیزم 

الهی خوشبخت بشی🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

پاشو یکم راه برو یه شربت گلاب بخور آیت الکرسی بخون یکم آرامش بگیری

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

خُدٰایٰاپَنٰاه‌بٰاش؛کِه‌جُزتوپَنٰاهی‌نیست'✨️🫀🤍🗽 میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازَ‌آرِزو‌هایَم 🌱💚A girl who loves chocolate 🍫😋 ؛. به شیطونیم معروفم😜 چشم خوشگله کی بودم من 👀معلومه مهدی😌                                         به شدددت قرتی💅💃🏻     

آروم باش. تلقین نکن. دستت بذار روی قلبت چندبار آیة الکرسی بخون. 

و اگر هم فکر می‌کنی چشمت کرده ، دستاتو بگیر جلوی صورتت و سوره حمد و توحید و ناس و فلق بخون فوت کن دست بکش روی سر و صورتت، خوبه خوب میشی ان شاء الله. 

یه شبه کلی جوش درآووردم عکشو گذاشتم تو رو خدا راه حل بدید

اینطوری به خودت استرس میدی بیشتر جوش میزنی 

رو جوشات زینک اکساید ۲۵ درصد بزن صبح پاشو صورتتو بشور با آب سرد 

بعدشم یکم برنج عنبر بو یا چمپا بپزش آبش که خیلی کم شد از رو گاز وردار برنجا رو له کن بزار سرد بشه بزن به صورتت بعد با آب سرد بشور 

شیرینی و چربی و فست فودم نخور 

ریلکس باش 

فوقش با میکاپ میپوشونی جوشاتو 

استرس خیلی باعث جوش زدن میشه 

نمیری حالا ی شوهر اینهمه استرس و حال بد نداره ها😕😕

دوستتم شاید همینجوری گفته چرا حس میکنید شوهر دستاورده من هم مزدوجم هم بچه دارم چون خواهرزادم ازدواج کرد کلا تغییر کرد میگم جدیدا شوهر میکنن چرا اینجوری میشن دخترا🙄🙄🙄🙄🙄

این کسیکه دوست خطابش میکنی...!!! اصلا دوست نیست!

دوست معنیش باهاشه...!!!!! 

یعنی خیرخواه و مهربون هست به آدم....

بعدشم اینهمه استرس برای چیه...؟! یکم عرق بهارنارنج بخور بخواب...

چشم بر هم زدنی عروسی تمام میشه و میگذره.. ده سالم میاد روش مثلا‌..!