2777
2789
عنوان

خیلی خیلی فوری کمکککککک🥲🥲

363 بازدید | 24 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر 

یه مشکلی دارم ببینم شما اگه این مشکل یا راهنمایی دارین بگین بهم بخدا دو روزه استرس گرفتم 😵‍💫

من اقدام به بارداری کردم و بعد از اون بیست روز بعد بی بی چک زدم منفی شد دیگه جلو گیری نکردم گفتم دیگه باردار نمیشم تا پریودی بعدی 

بعد من چون تنبلی تخمدان دارم از قرص دوفامد از روز ۲۰قاعدگی تا ۲۵قاعدگی می‌خوردم، با شونزده روز تاخیر  باز شروع کردم قرص خوردن پنج روز  من همیشه سه روز بعد پریود میشدم ولی پریود نشدم تا الان یعنی پنج روز تاخیر بعد هیچی من ورزش میکردم  توی ورزش کمر درد و دل درد شدیدی می‌گرفتم گفتم خب برای پریودیمه 

دو هفته هم هست که سینه هام درد شدیدی دارند و شکمم ورم کرده 

همسرم هم نیست که برم بی بی چک بخرم 

مامانم میگه بارداری ولی خب با اون همه منفی گرفتن با اون بی بی چک ها من واقعا بی میل شدم که مثبت بشه 

الآنم رفتم با وایتکس امتحان کردم به روش اینترنتی دیدم رنگ تغییر کرد و مثل دلستر جوشید و کفش سریع از بین رفت 

من الان چی کار بکنم باردارم به نظرتون 💔😢

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😐صب ازمایش یا بیبی چک بزن بیا بگو الان چجوری بگیم بارداری البته منم تخمدان چپم تیییر کشید فرداش فهم ...

😑😂نمیشه من توی روستام 

بعد منم تخمدان چپم خیلی تیر می‌کشه چند دقیقه میگیره و ولی می‌کنه 😐😂

ببین ۵ روز تاخیر داری ب نظرم چند روز صبر کن بعد بی بی بزن انشالله که بارداری

تاخیر که ۲۱روزه من دو فامد میخچردم سه روز بعدش پریود میشدم که نشدم از جمعه تا الان تاثیر نزاشته این بیشتر ترسوندم