2777
2789

چهره ای که متوسط یا کمی پایین تر اما منحصر به فرد و نچراله (چشم معصوم،صورت کشیده و پر بدون زاویه،پوست روشن،دماغ  بزرگ و لب های برجسته،سینه و باسن اندازه طبیعی داره ران تپل خوش فرم ولی شکم پهلو هم یکمی هست )  رو بهتر میدونید یا صورت و بدن عملی بی نقص ولی خب مصنوعیه (دماغ عروسکی،صورت زاویه دار و گرد تر شده،مژه ها کاشت،گونه برجسته و صورت بدون لپ،لیپوساکشن شکم پهلو و لیفت سینه و تزریق چربی به باسن برای کاملا برجسته شدن) 

طبق نظر خودتون و اکثریت مخصوصا آقایون کدومش بهتره؟ صادقانه بگید

نظرسنجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نچرال 

فقط 49 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن  ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست 

راجب عملهای صورت نظری ندارم چون انقدر زیاد شده که دیگه نمیشه جلوشو گرفت مگر اینکه مد تغییر کنه

ولی لطفا حداقل عمل های زیبایی برای بدن رو انقدر نرمال نکنید به خدا این ظلمه اول در حق خودمون بعدا در حق هم جنسهامون  واقعا زنها به هیچ گسی زیبایی بدهکار نیستن ولی انقدر استاندارهای زیبایی برای زنها بالارفته که اکثر زنها بی اعتماد به نفس شدن 

دیگه نچرالا رو قبول ندارن فقط عملی جذاب

من شانس ندارم میرم عمل میکنم سریع از مد میفته

میشه حکایت مد دهه هشتاد که همه دماغا رو شکل خوک کردن ابروها رو تیغ میزدن یا تتوهای وحشتناک و شیطانی پوستشونو با سولار و آفتاب و برنز کردن به فنا دادن بعدش خز شد و پشیمون شدن

مطمئنی این عملی بودن حالا حالاها مده و مردا سر و دست میشکنن؟ راه برگشت نداره آدم میترسه

عمل بشه ولی شورش درنیاد مثلا من اگه بینی مو عمل کنم ایراد دیگه ای ندارم خیلیا هم ایراد اصلی صورتشون ...

من بینیمو یه بار عمل کردم خیلی بد شد و بازم کوچیک نشده فقط دیگه مثل قبل عجیب پهن نیست 

شاید برای ترمیم اقدام کنم ولی بینی گوشتی کلا ریسکه