2777
2789
عنوان

چقد بعضی مردم پررو شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من هرکی زنگ بزنه میپرسم ک الکی نیان وقتموبگیرن مامان منم نمیپرسه خودم چون اولویتم اینه مث خودم ...

نمیدونم ب نظرم زشته ک بپرسیم معمولا باید اونا خودشون بگن

چقدر واکنشت تندهبابا زندگی خیلی بالا پایین دارهنگفتم شما قبول کنگفتم خیلیا حضوری میگنبگذریم

چ ربطی ب بالا پایین زندگی داشت

دارم میگم چنین چیزی برای خیلیا دلیل کافیه ک نخوان اصن برن طرفو ببینن الان من چرا باید تایم بذارم برم ببینم

من نباید بپرسمخودشون باید شعورشون برسه ک بگنکسی ک نمیگه داره پنهون کاری میکنهبیماری حالا بعدا گفته ش ...

وقتی شعور نمیرسه باید خودت به فکر باشی.در ضمن بیماری هم خیلی مهمه بعضیا میذارن دل بسته که شدی میگن که نابجاست.

وقتی شعور نمیرسه باید خودت به فکر باشی.در ضمن بیماری هم خیلی مهمه بعضیا میذارن دل بسته که شدی میگن ک ...

اخه بستگی داره چ بیماری ای

مثلا طرف سرطان داره خب اره باید بگه همون اول😂

ولی من از زبون‌چندتا مشاور شنبدم میگفتن بیماری رو جلسه دوم سوم بگین اوکیه 

قدشو یادش بوده بگه اینو یادش نبوده بگه؟!

میدونم ناراحتی عزیزم ولی ما توی اقوام داشتیم یک نفر که سابقه عقد داشت و جدا شده بود ایشون تا به هر کسی زنگ میزد این و می‌گفت همون پشت تلفن ردش میکردن دیگه تصمیم گرفت پشت تلفن نگه حضوری صحبت کنن شاید حضوری دختر خانم خوشش اومد چون به این بنده خدا اصلا فرصت حرف زدن هم نمیدادن 

شمام عقل داشته باش

چرا آنقدر واکنش‌هات تنده

چرا اصرار به حرف خودت داری

شما تاپیک زدی

منم نظرم رو گفتم

بدون توهین

چون تند صحبت میکنی دعوتت به آرامش کردم

چرا فکر میکنم کم عقلم

اگه اینجوری آروم میشی

باشه

ولی با این اخلاق امیدوارم زندگیت به بن بست نخوره

انشالله با یه آدم دلخواه ازدواج میکنی و خوشبخت میشی

فقط اگه دوست داشتی کمی منعطف باش

با احترام

میدونم ناراحتی عزیزم ولی ما توی اقوام داشتیم یک نفر که سابقه عقد داشت و جدا شده بود ایشون تا به هر ک ...

خب حق دارن ک قبول نکنن عزیزم

موضوع مهمیه

من ب شخصه اگ چندماه بایکی برم بیام و بعدا بهم بگه ب چشمم ی ادم دروغگو و غیرقابل اعتماد میاد و‌قطعا تموم میکنم باهاش

اون‌دختر هم ک‌شما میگی براش مهم نبوده اگ براش مهم بود بهم میزد

مردم ک بدهکار ما نیستن بخوایم گولشون بزنیم

خب حق دارن ک قبول نکنن عزیزمموضوع مهمیهمن ب شخصه اگ چندماه بایکی برم بیام و بعدا بهم بگه ب چشمم ی اد ...

نه نه اصلا منظور من بعد از چند ماه نبود ایشون اینجوری بود که زنگ می‌زد مثلا یه جلسه قرار میزاشتن برن کافه همون جلسه اول میگفت نه بعد چند ماه

انشالله بهترینا براتون پیش بیاد💓