2777
2789

راستش مامان من توی هر دوتا بارداری هیچ کاری واسم نکرد و نمی کنه! الان هفته ی دوازده هستم فقط یک روز اومد غذا واسم پخت! دیگه نیومد هرروز زنگ میزنه محبتش فقط کلامیه! میگه دورانت باید سپری شه تحمل کن! میگه تو داری تلقین میکنی که تهوع داری! دنبال اینه که کجا مهمونیه و همه جمعن سریع خودشو برسونه،اما یه بار نمی گه بذار برم پیش دخترم اون بهم احتیاج داره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رحمت کنه مامان مهربوونمو چقدر تو این بارداریم نیازمندشم حتی کلامی حیییف سایش از سرم کم شده

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

نه عزیزم این تاپیک رو حذف کن ب نظرم،شاید یکی مادر نداشته باشه ناراحت بشه آخر شبی

میدانم می آیی با یک هدیه از سمت خدا...دلم از معجزه هایت میلرزد...میتوانی نا ممکن را برایم ممکن کنی...ازتون عاجزانه خواهش میکنم برای سلامتی مادرم یک صلوات بفرستین.خدایا اون کسی که با التماس به دیگران میگه براش دعا کنن،از همه جا بریده،کم آورده و داغونه،به خودش امیدی نداره،خدا هیچ وقت این بنده هات و این چشمای مضطربشون رو نادیده نگیر،تنهاشون نذار،خدایا هیچ وقت نذار هیچکس فکر کنه مرگ براش گزینه بهتری هست تا زندگی...خدایا گوش میدی صدامو؟؟؟دوستان تیکر بارداریم نیست.خدایا شکرت که بالاخره صدای منو شنیدی و حاجت دلمو دادی

من موقع بارداری اول که اصلا. بارداری دوم خیلی پسرمو میبرد پیش خودش تا من راحت تر باشم. مثلا هفته ای ۲ بار. اما خیلی کیف میکردم.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

عزيزم چه فايده اي الان همه ميان برات يه عالمه از محبت ميگن تازه ممكنه بيان يه عده بگن م گفته بچه سنگين اذيتي بيا بذار تو دل من😂😂😂مطمن باش م دوست داره اما شايد ميخواد مستقل بلشي

ومن باور دارم خدايي هست كه هميشه در همين نزديكيست

هیچ کارمن حتی به مامانم ازتهوع واینکه نمی تونم غذابپزم وبخورم هم نمی گفتم به هرحال این بچه ی منه واوناهیچ وظیفه ای ندارن وبه اندازه ی کافی زحمت کشیدن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم

مامانم هم من هم خواهرامو سر بارداریاشون میبرد خونش مثل فرشته بود نمیزاشت از جا تکون بخوریم تو خواب غلت میزدیم بیدار میشد میومد بالا سرمون که نکنه خدا نکرده حالمون بد شده 😢😢😢

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

هيچي هيچي

مي يان خونم من ازشون پذيرايي مي كنم

كلي حرص و خوشم مي دن بعدم مي گن وأي چرا قندت بالاست چرا مريضي

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞