2777
2789
عنوان

برا یسریا واقعا متاسفم

78 بازدید | 2 پست

ما امروز ظهر کلاس داشتیم تا رسیدیم دانشگاه استاد کلاس و لغو کرد ، بعدش استاد بعدی هم کلاس و لغو کرد ساعت ۵ کلاس داشتیم ۳ ساعت وقت داشتیم هر جور حساب کردیم دیدیم سخته بریم خونه بیایم باز ( من به همراه دو تا از پسرا ) رفتیم رستوران بغل دانشگاه غذا بخوریم ، من عکس گرفتم خاطره شه بعدم استوری کردم .

هر دو تا از پسرا منو مثه خواهرشون میبینن بخدا کل بحثمون هم یا سر مسایل درسی بود یا اجتماعی 

بعد استوری کردن میبینم یسری از دوستام اومدن میگن اووو با پسر رفتی ، یکی میگه سناشون انگار زیاده یکی میگه فلان 

مگه ادم بره سلف غذا بخوره با دوتا پسر عیب داره اخه 

خب بابا ادم دوره از خانوادش تو غربت باید رفیق پیدا کنه خدایی نکرده مریض شد کمکش کنه غیر اینه؟

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

بیخیال عزیزم،فرهنگش تو خاورمیانه و کلا آسیا خیلی جا نیفتاده مثل اروپا و آمریکا و بقیه جاها

دقیقا والاه انگار چه کردیم معمولی حرف زدیم ناهار خوردیم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB