2777
2789
عنوان

یا ام البنین اولین بارم اینقد صدات میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 102 پست

ای مادر چهار کشته عاشورا

ای مرثیه خوانِ ماتم تاسوعا

هر جا که تو را زینب کبری می‌دید

می‌گفت که ای وای، نیامد سقا

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ام البنین شدم که شوم یاور حسین

گل پرورش دهم بشود پرپر حسین

قصدم نبود اینکه شوم مادر حسین

هستند دختران علی در بر حسین

هستند مثل فاطمه در باور حسین

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ام البنین شدم که شوم یاور حسینگل پرورش دهم بشود پرپر حسینقصدم نبود اینکه شوم مادر حسینهستند دختران ع ...

یا المبنین منو تنها نزار بهت رو اوردم منو رد نکن

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

عزیزم الهی که درست بشه کارت

معحزه میخاد وایطه از ام البنین

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

منم داشتم الان ازش میخواستم واسه شفای بابام دعا کنه چقدر من امشب حالم بده کاش تو دنیا هیچ بیماری نبو ...

عزیزم چله ی حدیث کسا بگیر، خیلی زود جواب میده به خودتم ارامش میده

ان شالله خدا پدر عزیزتو برات سالم و سرحال نگه داره 

من که دلم لرزید با خوندن متنتبعیده حضرت بخوان نشنیده بگیرن حرفاتومن ابوالفضل العباس رو قسم میدم به ح ...

از دیشب صداش میکنم نه بخاطر من حداقل بخاطر بچم 

بخدا من دیگه  اون‌ رفتاریم که شوهرم بدش میاد فراموش میکنم  فقد یکمی شوهرم غرورش بزاره کنار

چرا که نه! اینقدر مهربان هستن که هرجور شده دعا می‌کنن درست شه

بنظرت امشب به من نگاه میندازه؟

از دیشب صداش میکنم نه بخاطر من حداقل بخاطر بچم بخدا من دیگه اون‌ رفتاریم که شوهرم بدش میاد فراموش م ...

ذکر یا لطیف رو سرچ کن عزیزم

تو گوگل ذکر کامل و تعدادی که باید تکرار بشه هست

خیلیها ازش جواب گرفتن

ذکر یا لطیف رو سرچ کن عزیزمتو گوگل ذکر کامل و تعدادی که باید تکرار بشه هستخیلیها ازش جواب گرفتن

گفتم