2777
2789
عنوان

یا ام البنین اولین بارم اینقد صدات میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 102 پست
آره موندم

دعواتون سر چی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعواتون سر چی

سر چیزای الکی بهش شک کردم در صورتی که چیزی نبود

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

سر چیزای الکی بهش شک کردم در صورتی که چیزی نبود

وایی نکن تو منی  ماهم مشکلمون اینه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

وایی نکن تو منی ماهم مشکلمون اینه

اینبار بدجوری افتادم رو لج 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اینبار بدجوری افتادم رو لج

شوهرم هم میگه خستم از تو شکاکی

شوهرم هم میگه خستم از تو شکاکی

من خودم افتادم رو لج حیف بچه مدرسه میره وگرنه میرفتم یه جایی تا دو ماه دیگم پیدام نکنه

الهی حل بشه ولیاد دنبالت خودت که آنقدر زندگیتو دوست داری به خاطر بچت یه اقدامی بکن حتما 

نذار به طلاق بکشه بشین درست با شوهرت حرف بزن 

انشالله حل بش گلم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

بلههر وقت تموم شد

عزیزم از دیشب به فکرت بودم چیکار کردی؟

سلام عزیزمخوبی؟؟؟

من تعلیق بودم

چیشده باز؟؟؟

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879