2777
2789
عنوان

شوهرم باهام قهره

437 بازدید | 33 پست

منو شوهرم ۸ روزه قهریم و من مقصر بودم اما بعدش بلاکم کرد و زنگ میزنم هم جواب نمیده 

پدرم ک از قهرمون فهمیده خاست مثلا مارو آشتی بده دیشب ب شوهرم زنگ زد عادی باهم صحبت کردن اما پدرم از قهرمون هیچی نگفت بهش 

امشب هم خاست دوباره زنگ بزنه و دلیل قهرمون رو بپرسه و نصیحتش کنه ک شوهرم امشب شبکاره و پیام داده ک نمیتونه صحبت کنه 

بنظرتون برمیگرده ؟ بابام میخاد اول باهاش صحبت کنه بعد گوشی رو بده بمن باهاش صحبت کنم تا آشتی کنیم اولین باره قهرمون اینقد طول کشیده خیلی دلتنگم شما تو عقد قهر داشتین؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

مرد مگه قهر میکنه🤨

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم پدرت نباید دخالت کنه

خودتون حلش کنید بچه که نیستید بزرگتر بیاد اشتیتون بده 

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

مرد مگه قهر میکنه🤨

مرد خوبیه فقد قهر کنی ب آسونی آشتی نمیکنه

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

برمیگرده بالا 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مرد خوبیه فقد قهر کنی ب آسونی آشتی نمیکنه

خب نازشو بکشش

بنظرم پدرت نباید دخالت کنهخودتون حلش کنید بچه که نیستید بزرگتر بیاد اشتیتون بده

من مقصرم و اون آشتی نمیکنه باهام اونا هم نمیخان حرف خاصی کنن فقد میخان اشتیمون بدن

بنظرم پدرت نباید دخالت کنهخودتون حلش کنید بچه که نیستید بزرگتر بیاد اشتیتون بده

دخالت نیس عزیزم چون همسرم خارج کشوره و تلفنی سختمه فقدمیخاد اشتیمون بده