sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5400 عنوان هنوز نمیتونم باور کنم که سقط شده صبح ها که بیدار میشم 136 بازدید | 10 پست میترسم تکون بخورم میگم چیزیش میشه بعد یادم میاد که سقط شده چیز گرمی که میخوام بخورم میگم ننخورم خوب نیست چیکار کنم کنار بیام چقدر طول میکشه خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم 1404/09/12 | 22:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 خیلی سخته حق داری قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
گندم_خانم_ عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17774 😢چند هفته بودي علايمت چي بود 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
arezo993 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 1111 احی عزیزم متاسفم فقط 49 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5400 چن هفته بودی؟ توی هفت هفته خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5400 خیلی سخته حق داری نمیدونم چیکار کنم خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم
گیداژو عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 982 توی هفت هفته درست میشه زمان بده به خودت اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17628 نمیدونم چیکار کنم گذر زمان حالتو بهتر میکنه ... فقط باید تحمل کنی به مرور زمان بهتر میشی قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
sogoliiiam مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 5400 گذر زمان حالتو بهتر میکنه ... فقط باید تحمل کنی به مرور زمان بهتر میشی نشدم واقعا نمیشم خونریزی تمام میشه باز شروع میشه خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم