2777
2789
عنوان

برای تولد بچه خواهرم یه اسباب بازی خریدم 1800

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 30 پست
چرا دروغ گفتی الان اونا از دست تو ناراحتن که چرا تایم دندونتو از قبل هماهنگ نکردی برای همینم ازت خبر ...

گفتم نگرانم نشن. گفتم دندونم رو میرم پر میکنم سرما و انفولانزا میگفتم بیشتر نگران میشدن که غذا دارم ندارم

میگفتی سرما خوردی بهتر از دندون پزشکی بود کهحالا میگه الکی بوده دندون پزشکی ...

دقیفا و اینکه کادو رو گذاشته دم در یجور بی ارزش کردنه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیفا و اینکه کادو رو گذاشته دم در یجور بی ارزش کردنه

اره دقیقا 

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

چه بد شانس موقع تولد مریض شدین 🙃

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

الان خواهرت ازت دلخوره که بخاطر دندون پزشکی نرفتی تولد و انقدر ارزش ندادی اقلا بری تو کادوش بدی و حق ...

نه آخه قرار بود تولد شنبه باشه خواهرم دیشب گفت امروزه منم گفتم عه من نوبت داشتم امروز چون گفتی شنبه هست یهو برنامه رو عوض کردی

نه آخه قرار بود تولد شنبه باشه خواهرم دیشب گفت امروزه منم گفتم عه من نوبت داشتم امروز چون گفتی شنبه ...

بازم دلیلت قانع کننده نبوده عزیزم، فک کن خواهرت چلو مهمونا و شوهرش ناراحت شده از نبودنت بخاطر دندون پزشکی

گفتم نگرانم نشن. گفتم دندونم رو میرم پر میکنم سرما و انفولانزا میگفتم بیشتر نگران میشدن که غذا دارم ...

چه ربطی داره نگران بشن بهتر اینه که فکر کنن یه خاله بیخیال هستی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

مهمونی خونوادگی نبود فقط دوستای بچه بودن و مامان و زن داداشم

من جای شما بودم الان زنگ میزدم به بچه تبریک میگفتم و به خواهرم راستش رو میگفتم که کدورتی پیش نیاد ، اینکه میگی نمیخوام ناراحت شن رو درک نمیکنم یه آنفولانزای دیگه تهش یه سوپ براتون بیارن خانواده واسه همین روزاس گلم