2777
2789
عنوان

یعنی تو رو بکشم

76 بازدید | 6 پست

یعنی قتل بچم ..

ادامه بدید ..

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

برای تن منم تصمیم میگیری صدر اعظم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تن منم تصمیم میگیری صدراعظم خیلی قشنگ بود

تا کجا جهان رو میبره 

منطق و نگاهت

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

داستانش راجب چیه؟۹۰ درصد فقط شعر حفظ کردن نمی‌دونن داستانش چیه

من چون کارناوال رو ندیدم نمیدونم 

ولی شنیدم امیر کبیر به مادرش میگه منو بکش (حامله بود) چون نمیتونم این درد و رنج رو تحمل کنم

داستانش همینه ولی در مورد شخصیتش مطمعن نیستم