2777
2789
عنوان

بچه ها من چقدر علاقه به لباس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 83 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من 15 تومن پس اندازم داشتم تا پارسال!الان شده 8تومن

بماند که چقدر پول بابام داده و چقدر حقوق خودم و ...

اون 8 تومنو دیگه دادم به مامانم ازم دورش کنه!گفتم خودمم کشتم بهم نده تا وقتی دیدی میخوام یه چیز مناسب بخرم نه لباس و ...

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
نانا نه میپوشم اما اینقدر با ناز باهاشون رفتار میکنم  برام مهم تمیزززززززز باشه مثل روز اول ... ...

مامان من میره از هر چی که خوشش میاد ۲تامیگیره میگه فردا دیگه ازینا پیدا نمیشه جنسش خوبه

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
مامان من میره از هر چی که خوشش میاد ۲تامیگیره میگه فردا دیگه ازینا پیدا نمیشه جنسش خوبه

اره دقیقا منم همش نگرانم که نکنه دیگه پیدا نکنم ....درصورتیکه بارها بهم ثابت شده بهترترش هست اما انگار اضطراب دارم

من جدیدا به بدلیجات هم علاقه پیدا کردم قبلا بدم می اومد ....البته بگم من زیاد گرون بخر نیستم اما شیک ...

افرین به تو افتخار میکنم😘😘

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
من جدیدا به بدلیجات هم علاقه پیدا کردم قبلا بدم می اومد ....البته بگم من زیاد گرون بخر نیستم اما شیک ...

خداروشکر به بهترین جنسشم حساسیت دارم حتی گردنبد طلا😐😐

طلاهام بهد از 7سال هنوز اب بهشون نخورده میبرم طلا فروشی فکر میکنن نو هستش

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید