2777
2789
عنوان

بچه ها من چقدر علاقه به لباس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1229 بازدید | 83 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عاشق بریز و بپاش و بپز و بسا هستم 

الکسیس سانچزه  بازیکن فوتباله   کاربیمو شوهرم ساخته اسم بازیکن محبوبشو بخوره تو سرش گذاشت نام کاربیم بنده خدا گفت بعداً خودت عوض کن حالا عوض نمیشه    حالا همه با هم یک صدا بگین الکسیس سانچز الکسیس سانچز هوراااا 
من عشق کیف و کفش دارم....دیگه جا واسه کیفتا ندارم😥😥اما بازم میخرم😐

دقیقا من همش نگران جا دادنشون هستم خونه م کوچیک نیست اما بلاخره یه اندازه معین داره

راستی یه احساس خیلی عجیبی به وسایلم دارم مثلا هی دوست دارم انبارشون کنم که نو بمونن

خسیس میپوسن حیفه 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....

منم خیلی علاقه دارم به لباس و پارچه و چیزای رنگی.ولی بخاطر موقعیت مالی بعد از ازدواجم کلا خرید لباس نداشتم.تو مجردیم انقد لباس خریدم الانم بعد یه سال همونارو میپوشم.وقتایی ک دپرسم میرم بازار پارچه های رنگیو نگا میکنم چشمم سیر میشه برمیگردم خونه😂یه پارچه فروشی انقد رفتم و اومدم و چیزی نخریدم کلا رو من حساس شدن فک میکنن میخان دزدی کنم ک هی میرم و نمیخرم😀

خسیس میپوسن حیفه 

نانا نه میپوشم اما اینقدر با ناز باهاشون رفتار میکنم  برام مهم تمیزززززززز باشه مثل روز اول ....نمی تونم حسم بیان کن ....انگار دارم درباره موجود زنده حرف میزنم انگار نگرانم که از دستم بره ..حتی اگر از چیزی خوشم بیاد دوتاش میخرم چرا؟ چون میگم دیرتر از بین بره زاپاس داشته باشم