2777
2789
عنوان

بچه ها من چقدر علاقه به لباس دارم

1229 بازدید | 83 پست

کلا به لباس ..کیف ..کفش ...پارچه های شیک ( چون خودم خیاطی میکنم ..مجذوب پارچه م ...سیری ناپذیرم ...کی مثل من ..چاره چیه هرچی میخام جلو خودم بگیرم واقعا نمیتونم مقاومت کنم

منم به خرید کیف و‌کفش و لباس و‌ادکلن خیلی علاقه دارم 🤕🤕

لوازم ارایشی زیاد نه

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من 

خیلیییی

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

بخر بگیر بدوز بپوش واس چی میخوای جلو خودت وایسی🙃

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

من عاشق لوازم ارایشمممم سیر نمیشم از لاک و رژهای مختلف و...

یعنی میشه؟؟؟  ای خدا یعنی میشه یه روز صبح بی بی چک بزنم و ببینم مثبت شده  یعنی میشه برم آزمایش و بگن خانوم مبارکه بارداری  یعنی میشه یه نی نی بیارم که بشه ثمره عشقمون  یکی که از وجود منو عشقم باشه هر روز توی دلم رشد کنه یعنی میشه  توکل به تو.....

من لعنتی!

پول دم دستم باشه 100% خرید میکنم،بیشتر وقتا لازم ندارم!

یه نوع مریضیه چند وقت پیش تو نت راجع بهش خوندم

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!