2777
2789

ی جوری حرص میخورین همه چیز به نفع مردها شد

انگار مثلا قبلش ما کاسب بودیم نشسته بودیم با مهریه اینا رو زمین بزنیم 

بنظر من که از اولم مهریه ی چیز غیرمنطقی بود چرا صرف ازدواج با ی نفر باید اون به تو آنقدر سکه بده

این ی چیز دلی بوده که مرد بخاطر محبتش ی هدیه ای بده به خانمش 

دیگه این طمع و بی سلیقگی آدماست که آنقدر مسیله پر چالشی شد و توقعات بالا ایجاد شد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی تمام امور ازدواج برابر شد میتونن مهریه رو بردارن یا بکنن 14 سکه
وقتی تو ازدواج تمام قوانین به نفع مرده مهریه 1000 سکه ای حق زنه 

فریاد رس ندارم یا حسین به فریاد دلم رس...

خوب مهریه در برابر حقوق از دست رفته خانمها مثل حق طلاق و حق خروج از کشور داده میشه 

بعد در مسیله ارث هم مهریه مهمه 

مهریه ابزاری دست زن هست برای اینکه اگر کار به جای سخت کشید بتونه جلوی شوهر دربیاد 

وگرنه در زندگی نرمال که مهریه واقعا کاربردی نداره

حالا تو که انقد شناخت داری از مردا اگه مهریه یه سکه بود بازم مردا درست رفتار میکردن؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

باریکلا اصلا فلسفه مهریه تو اسلام همینه به عنوان هدیه هست که مرد به زن میده ولی الان یه سریا باهاش کاسبی راه انداختن 

همین هم شده که از اول زندگیا بحث و قهر و دعوا پیش میاد بین خانواده ها و جوونا زندگیشون رو با اوقات تلخ شروع میکنن

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚