2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگ هیچوقت ب هیچ پسری اعتماد نمیکنم همشون لبو دهنن

آفررررررین

این سری قوی تر بلند شو

هیچ پسری رو وارد زندگیت نکن

بچسب به کار و درست

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

عزیزم من بخاطر شما وارد کاربریم شدم تا براتون کامنت بذارم

اینکه الان حالتون بده کاملا کاملا طبیعیه و زمان میبره تا یکم بهتر بشی. 

من خودم تو شرایط شما بودم و الان بعد از دوسال زندگی دارم بهت میگم با پسری که چک و چونه بیجا درباره مهریه میزنه به هیچ عنوان نکن .به هیچ عنوان 

بعد ار ازدواج دیگه کاری نمیتونی بکنی و برگشت به مجردی خیلی تبعات سنگین روحی و روانی و مالی و اجتماعی و خانوادگی داره

مهریه برای احقاق بخشی از حقوق سلب شده زن در ایرانه 

نگاه نکن الان ی سری ادم ناآگاه که متاسفانه بعضیاشون خانوم هم هستن درباره مهریه اینجوری میگن که مگه ما کالا هستیم و این حرف های بچگانه .

مهریه که خود شما پیشنهاد دادی هم خیلی کمه و منطقی نیست اصلا .دیگه زیر صدتا ننداز اصلا 

مهریه نباید در حد توان مرد باشه اتفاقا باید خارج از توانش باشه تا یکم جلوگیری کنه از اینکه پاشو کج بذاره

تو خارج از کشور مهریه نیست ولی اگر مرد انگشتش به خطا به شما بخوره حق نداره از چندکیلومتری خونه شما رد بشه .بعد از طلاق باید نصف اموالش رو به شما بده و هیچ راه دررویی نداره 

حق حضانت و مسکن و طلاق و خروج از کشور و شغل و تحصیل منحصراً در اختیارش نیست .

تو کشور جهان اول فرصت شغلی برای اکثر خانم ها به اندازه آقایون هست و با کار پاره وقت هم میتونه خرج خورد و خوراک و اجاره رو دربیاره .سطح رفاه بالاست 

حق صیغه و چند همسری هم ندارن 

چه تضمینی وجود داره که این مردی که الان هست ۱۰ سال دیگه هم همین باشه ؟ اگر گفت هررررری از دستت خسته شدم یا میخوام زن صیغه کنم یا زن دوم بگیرم تکلیف شما چی میشه ؟ 

بعد از ده سال که جوونی شما رفته و حتی ممکنه دیگه باردار نشی کی خسارت شما رو باید پرداخت کنه ؟ 

اگر ۴۰ سالت شد و دوتا بچه داشتی و بخاطر بچه ها نتونستی بری سرکار و مرد فیلش یاد هندوستان کرد چجوری میخوای از ۴۰ سالگی از صفر شروع کنی ؟ وقتی اکثرا زیر ۳۵ استخدام میکنن .

حتی اگر شاغل باشی تو زندگی متاهلی با شرایط بارداری و شیردهی و هزارتا داستان دیگه آیا اندازه مرد میتونی توی شغلت رشد و پیشرفت کنی ؟ 

از طرفی اگر مرد بیفته بمیره و شما فرزند خردسال هم داشته باشی هرچی مال و اموال با چنگ و دندون جمع کردی باید بدی بره .یک سوم به پدر و مادرش با هم میرسه و فقط یک هشتم به شما میرسه و بقیش به بچه ها که اونم زیر ۱۸ سال اختیارش میشه دست پدرشوهر .اینجاست که مهریه به کار میاد 

کوتاه نیا در مورد مهریه .تو ایران خانوما فقط و فقط مهریه رو دارن .

مهریه باید بازدارنده باشه پس نباید در حد توان مرد باشه 

درضمن مردها تو سن بالا کم کم جمع میکنن و توان مالیشون بالا میره .شما به توان مالی الان مرد نگاه نکن 

درضمن مهریه بالا هیچ خطری برای مرد نداره  چون اگر زن خواهان گرفتن مهریه باشه در ۹۹ درصد مواقع موفق نیست و جوری قسط بندی میکنن که نهایت بشه ماهی ۱۰ تومن. پس خطری برای مرد نیست و اگر مردی خیلی پافشاری میکنه روی مهریه کم ی ریگی به کفششه .چون قوانین منحصرا به نفع آقایونه