2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتم چهارده تا میگ پنجتا با یه دونگ خونه

خب شما که کمتر پیشنهاد دادی مشکل کجاست؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نباید وارد این رابطه های دوزاری امروزی بشیدرس عبرت میشه برات

ب اسم نامزدی اومد جلو  حلقه اورد لمسم کرد بعد سرمهریه بازی دراورد رابطه تموم شد اشتباه از من بود ولی فک نمیکردم انقد لاشی باشه

خ سخته

میدونم...

بگذر

فقط بگذر به خودت نگاه کن خودتو رشد بده و متوجه شو که ارزش تو خییلییی بیشتر از اینا بوده

اگه خواستی منو بشناسی از خودم بپرس،به بقیه ریدم کینه دارن ازم🗿🌪 همیشه در زندگی پویا باشید،پویاهاخییلی خوبننن😌✨❤️

کفتار بودنشه

خیلی سخته فراموش کردن حالا اینجا میگن بهش فکر نکن فلان و غیره ولی کلا فراموش کردن خیلی سخته

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ب اسم نامزدی اومد جلو حلقه اورد لمسم کرد بعد سرمهریه بازی دراورد رابطه تموم شد اشتباه از من بود ولی ...

ای وای ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

خانواده ت چیزی نگفتن؟

آخه ۱۴ تا غرفه دیگه

توان مالیش ۵ تا سکه بود یعنی ؟

یا زرنگ بازی میخواست دربیاره 🫤

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
ای وای ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹خانواده ت چیزی نگفتن؟آخه ۱۴ تا غرفه دیگهتوان مالیش ۵ تا سکه بود یعنی ؟یا زرنگ ...

خانوادم سعی کردن رابطه رو درس کنن ولی فایده نداش ادم رابطه نبود،میگ توان مالیم همینه ولی از زرنگ بازیشه،پیش یه وکیلم رفتم گف حس خوبی ب این ادم ندارم بیشتر فک کن و..

خانوادم سعی کردن رابطه رو درس کنن ولی فایده نداش ادم رابطه نبود،میگ توان مالیم همینه ولی از زرنگ باز ...

ان‌شاءالله که خیر باشه برای هر دوتون عزیزم

اگر فقط سر مهریه تفاهم ندارید و اخلاقش خوبه خانواده‌اش هم کمکش کنم بد نیست

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
ب اسم نامزدی اومد جلو حلقه اورد لمسم کرد بعد سرمهریه بازی دراورد رابطه تموم شد اشتباه از من بود ولی ...

ذاااات پسر جماعت :

پسرا همه همینم

حتی اگه گفت ازدواجم اعتماد نکن بهش

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥