2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما ببریشا دس دس نکن چی میگی بلند شو ببرش واسی خدا چی میگی خدایا

🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمی‌بخشی و به خودت یادآوری نمی‌کنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔

وای خوب شد یعنی خداروشکر میبرمش ولی میترسم زخمه خوب نشه وای حالم خیلی بده😭😭😭

چرا خوب نشه ؟ یه زخمه دیگه خوب میشه ، تازه دختر من داخل واژن بود من فکر می کردم آسیب دیده باشه و هر جا بردیم می گفتن نه باید ببری پزشک قانونی ، تو که خودت زخم رو می بینی استرس نداشته باش فردا ببر هیچ مشکلی پیش نمیاد

باور نمیکنم مادری از این ماجرا ساده بگذره.امیدوارم دروغ گفته باشی

نه عزیزم اونقد ترسیدم دستو پامو گم کردم بخدا اصن کسی حرفمو باور نمیکنه انقد ک از یه چیزیه مسخره همچین شده حتی شوهرم

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

قطعا ببرش دکتر

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

وسط خونه داشت بازی می‌کرد یهو ب پشت خورد زمین پاش رو اسباب بازی بود پاشنه پاش محکم میخوره تو اونجاش

واییییییی دلم ریختتتتت

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

اگ بچه خونریزی داره ک همین امشب ببر 

اگ ن فقط زخم شده خب دکتر ببر ک خدایی ناکرده عفونت نکنه ..دارو بده زودتر خوب بشه 

و فکر اینک پرده چیزی شده نباش 

هنوز چیزی نیس..یجا خوندم نوشته بود موقع بلوغ تشکیل میشه

وسط خونه داشت بازی می‌کرد یهو ب پشت خورد زمین پاش رو اسباب بازی بود پاشنه پاش محکم میخوره تو اونجاش

سریع ببرش دکتر بچه اینده داره عزیزم خودش جوش میخوره همه گوشت اضافه میشه تا الان چرا وایستادی همه بچه ها لجبازن 

وآقای تورو خدا دعاکن خوب شه الهی خدا خیرت بده🙏🏻😭😭

اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه.من خودم بچه بودم رونم پاره شد از دوچرخه افتادم و بدجور زمین خوردم.ولی الان اثری ازش نیست.الان که علم پزشکی هر سال خیلی بهتر و پیشرفته تر شده..خودتو کنترل کن  و به بهداشتش برس همین.زخم شمشیر نیست که گلم😉😉😉♥️💕