بنظرتون دکتر ببرمش اصلن شرایطش رو ندارم بچم کوچیکه همم میدونم انقد خجالتی و لج بازه نمیزاره دکتر معاینه کنه از دیشب داغونم براش یه زخم عمیق برداشته چیکارکنم خدایا
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
🌛چرا ب جای گلایه یکبارم ک شده خودت و برای هميشه نمیبخشی و به خودت یادآوری نمیکنی که همیشه بیشترین تلاش ت و کردی و بهترین نسخه خودت بودی ،نبودی ؟!🌜🚫🚫🚫درخواست دوستی ب هیچ عنوان نمی پذیرم⛔
وای خوب شد یعنی خداروشکر میبرمش ولی میترسم زخمه خوب نشه وای حالم خیلی بده😭😭😭
چرا خوب نشه ؟ یه زخمه دیگه خوب میشه ، تازه دختر من داخل واژن بود من فکر می کردم آسیب دیده باشه و هر جا بردیم می گفتن نه باید ببری پزشک قانونی ، تو که خودت زخم رو می بینی استرس نداشته باش فردا ببر هیچ مشکلی پیش نمیاد
نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!
وسط خونه داشت بازی میکرد یهو ب پشت خورد زمین پاش رو اسباب بازی بود پاشنه پاش محکم میخوره تو اونجاش
واییییییی دلم ریختتتتت
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
اصلا چیزی نیست که نگران کننده باشه.من خودم بچه بودم رونم پاره شد از دوچرخه افتادم و بدجور زمین خوردم.ولی الان اثری ازش نیست.الان که علم پزشکی هر سال خیلی بهتر و پیشرفته تر شده..خودتو کنترل کن و به بهداشتش برس همین.زخم شمشیر نیست که گلم😉😉😉♥️💕