2777
2789
وای خوب شد یعنی خداروشکر میبرمش ولی میترسم زخمه خوب نشه وای حالم خیلی بده😭😭😭

خب الان پاشم ببرش چرا نگه می‌داری فردا چقدر بی‌خیالی همچین مادری تا حالا ندیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بچه خونریزی داره ک همین امشب ببر اگ ن فقط زخم شده خب دکتر ببر ک خدایی ناکرده عفونت نکنه ..دارو بد ...

نه تو جنینی تشکیل میشه و نوزاد دختر با هایمن به دنیا میاد

و اونایی هم که ندارن مادرزاد ندارن یعنی تو جنینی هم نبوده ربطی به بلوغ نداره

چجوری نبردی دکتر ! مگه میشهحتنا همین الان ببرش دکتر ببرش بیمارستانمیدونی چه دردی دارهممکنه عفونی بشه

نمیزاشت نگاه کنم دیشب کلی گفت درد دارم امروز با خواهش نگاش کردم دیدم زخم شده

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

نمیزاشت نگاه کنم دیشب کلی گفت درد دارم امروز با خواهش نگاش کردم دیدم زخم شده

زحمت بکش همین الان ببرش بیمارستان😑 بعضی اقدامات قبل از بسته شدن زخم بیشترین تاثیر رو داره چرا دست دست میکنی این بچه درد هم داره همینجوری میخوای درد بکشه 

بهش بگو برای دکتر عادیه و زشت نیست اگه نریم ممکنه دردش همیشه بمونه میترسه میاد

اگ بچه خونریزی داره ک همین امشب ببر اگ ن فقط زخم شده خب دکتر ببر ک خدایی ناکرده عفونت نکنه ..دارو بد ...

نه خونریزی نداره یه سانت اونور تره ولی زخم عمیقه اوووف خدایا ب دادم برس فردا میبرمش

خب الان پاشم ببرش چرا نگه می‌داری فردا چقدر بی‌خیالی همچین مادری تا حالا ندیدم

عزیزم تا دکتر ۴۰دقیقه فاصله داریم شوهرم خونه نیست با دوتا بچه ک نمیتونم تنهایی برم باید صبرکنم فردا ماشین پیدا کنیم😓😓😓

ببر دکتر حتماااا خودش نمیگه میسوزه یا درد میکنه؟ خون نیومد؟

نه خون اصلا ولی درد چرا دیشب اینطوری شد امروز دیدم زخم شده قرار ندارم تا الان تا فردا ک بتونم ببرمش دکتر

به باباشم بگو در جریان باشه

گفتم باور نمیکنه میگه حتما کتکش زدی وگرنه چجوری خود ب خود اونجوری شده امشب تنها جایی پناه آوردم نی‌نی سایته وگرنه امشب تنها ترینم😓😓😔

گفتم باور نمیکنه میگه حتما کتکش زدی وگرنه چجوری خود ب خود اونجوری شده امشب تنها جایی پناه آوردم نی‌ن ...

واییییی نهههه لطفا بگو به شوهرت حق داره بدونه

باهم ی مشورت میکنین راه چاره پیدا میکنین

بعدم میبرینش دکتر

دروغ که نداری وایستا تو روش بگو نزدمش الکی که تهمت نمیزنه

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

واییییی نهههه لطفا بگو به شوهرت حق داره بدونهباهم ی مشورت میکنین راه چاره پیدا میکنینبعدم میبرینش دک ...

خونه نیست خیلی خوبه باهام ولی سره بچه هاش خیلی حساسه حاضر بودم خودم تیکه تیکه شم دخترم اینجورنشه از ترس همسرم بهش گفتم خیلی ناراحت شد قراره ببرمش دکتر فردا