2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لجبازی معنا نداره در زمینه درمان عزیزم

قانعش کن که اگه درمان نشه دیرتر خوب میشه

بالاخره زبون کوچولوتو بلدی 

زخمش هم جاش نمی مونه.نگران نباش.بچه ها کلاژن بدنشون بالاست و خیلی زود لکش از بین میره.

ولی هم دکتر ببر هم خیلی مراقبت کن.انشالا زود خوب میشه 

لجبازی معنا نداره در زمینه درمان عزیزمقانعش کن که اگه درمان نشه دیرتر خوب میشهبالاخره زبون کوچولوتو ...

وآقای تورو خدا دعاکن خوب شه الهی خدا خیرت بده🙏🏻😭😭

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

دختر منم تو همین سن از چرخ افتاد داخل واژنش زخم شد و خونریزی داشت خیلییییی کم، چه روزی رو گذروندم هر چا بردم گفتن نمی تونیم باید ببری پزشک قانونی بعد از ظهرم بود دیگه یه دکتر زنان زیر نظر پزشک قانونی پیدا کردم بردمش اونجا گفت خدا رو شکر چیزیش نشده یه زخمه که فقط موقع دستشویی اذیتش می کنه ، حالا خدا رو شکر دختر شما کنار واژنش هست اگه میگی عمیقه خوب ببر دکتر تا عفونت نکنه

این چرت و پرتا چیه بچه کوچیک دارم خجالتی چه کنم خاک بر سرم زن گنده پاشو ببر طفلی رو اورژانس یا دکتر ...

نه میبرمش فردا باهاش حرف زدم قانعش کردم

حتما ببرش دکتر عزیزم اذیت میشه طفلکی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دختر منم تو همین سن از چرخ افتاد داخل واژنش زخم شد و خونریزی داشت خیلییییی کم، چه روزی رو گذروندم هر ...

وای خوب شد یعنی خداروشکر میبرمش ولی میترسم زخمه خوب نشه وای حالم خیلی بده😭😭😭