هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 عنوان کسی بوده شیرش خشک شده باشه و با قرص دومپلیدون نتیجه گرفته باشه اینو یه دکتر مجازی بهم گفت 85 بازدید | 16 پست کسی بوده شیرش خشک شده باشه و با قرص دومپلیدون نتیجه گرفته باشه؟اینو یه دکتر مجازی بهم گفت هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه. 1404/09/12 | 17:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 اگ کامل خشک شده باشه نمیادولی رو افزایش شیر خیلی موثره چقدر موثره؟؟ببینید من بچم ۳ ماهشه تادوماه شیرخودمو دادم بخاطر ی ناراحتی شیرم یه شبه خشک شد بعد دوهفته دیدم سینمو فشار میدم ۳ ۲ قطره میاد این یعنی خشک نشده دیگ نه؟الان بعد یکماه شیر ندادم ممکنه شیرم برگرده بااین قرص؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 قرص دومپریدون؟؟؟؟ اره گلممم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3529 چقدر موثره؟؟ببینید من بچم ۳ ماهشه تادوماه شیرخودمو دادم بخاطر ی ناراحتی شیرم یه شبه خشک شد بعد دوهفت ... ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکنه یا نهولی قرص و بخورپودر لیدی میل هم بخور هر سه ساعت در شبانه روز مرتب بدوششاید اثر کنه
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکن ... خواهش میکنم بگو بنظرت بیشتر میکنه شیرمو یانه.وگرنه الکی قرص هورمونی نخورم درگیرشم نشم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکن ... این دوسه قطره یعنی خشک نیس هنوز شیرم نه؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 ببین منم میخوردم مثلا شیرم ک میدوشیدم ۳۰سی سی بود با فرص میشد ۹۰تااین دوسه قطره تو نمیدونم زیاد میکن ... باچی بدوشم دستگاهش گرونه..بادستمم چیزی نمیاد ک بخاد بدوشم هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3529 خواهش میکنم بگو بنظرت بیشتر میکنه شیرمو یانه.وگرنه الکی قرص هورمونی نخورم درگیرشم نشم قرص هورمون چیه خواهردومپریدون قرص ضد تهوعهبخور امتحان کنمیگم واسه من ک اثر داشتبخور بابا بی ضرره
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3529 باچی بدوشم دستگاهش گرونه..بادستمم چیزی نمیاد ک بخاد بدوشم دیگ از دیوار بخریا اگ تهرانی برو بیمارستان بخش نوزادا شیردوش برقی دارن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 قرص هورمون چیه خواهردومپریدون قرص ضد تهوعهبخور امتحان کنمیگم واسه من ک اثر داشتبخور بابا بی ضرره عزیزدل میدونم قرص تهوعه ولی پرولاکتین رومیبره بالا که هورمون شیردهیه..بنظرتوالان این دوسه قطره ترشحه خود سینه اس یا شیره ؟یعنی سینم خشک نشده هنو؟ هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3529 عزیزدل میدونم قرص تهوعه ولی پرولاکتین رومیبره بالا که هورمون شیردهیه..بنظرتوالان این دوسه قطره ترشحه ... دنبال چیی اخه؟من بگم اره یا نه؟من نمیدونم خباگر خیلی علاقه ب شیردهی داری منطقی اینه امتحان کنی همه پی راهاروحالا چارتام هورمون بخوری هیچیت نمبشهاگرم مهم نیس واست ک بیخیال شوولی من میگم سعیتو بکن راه هارو امتحان کن
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 32299 دنبال چیی اخه؟من بگم اره یا نه؟من نمیدونم خباگر خیلی علاقه ب شیردهی داری منطقی اینه امتحان کنی همه ... چرا عصبی میشی قربونت برم اره واقعا میخواستم نظرشماروبدونم راجب این قرص ک گفتم اگ تاثیرش زیاده امتحان کنم وگرنه میترسم پرولاکتینم بره بالا و شیرم نیاد خدایی نکرده کیست شه هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه میکنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات میکنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.
roy_ro عضویت: 1404/02/28 تعداد پست: 3529 چرا عصبی میشی قربونت برم اره واقعا میخواستم نظرشماروبدونم راجب این قرص ک گفتم اگ تاثیرش زیاده امتحان ... عصبی نمیشممیگم دوس داری یه جواب خاص بشنویخب رو بدن تو معلوم نیوگرنه هم شبر من و خیلی زیاد کرد هم شیر دوستم ومن بچم نارس بود چون نمیتونستم شیر بدم بهش دوهفته ب همین رکش شیرم زیاد شد