2777
2789

از نظر زیبایی و لباس منظورمه. همه چیزام قدیمیه و البته مال مادرم هست ک بهم داده چیزهایی ک استفاده نکرده زمانی که دختر خانم بوده.( همسن من بوده منظورمه)

زیبایی م کمه حس میکنم آخه جوش صورت دارم و جای جوش هم دارم و لکه های قهوه ای و سیاه دارم روی پوستم. خیلی زود جوش میزنم.  

فقط منم اینطوری هستم یا شماهم همینطور؟ آخه من میخوام تمیز و مرتب باشم نه پلنگ. قصدم تمیز و مرتب بودنه. 

زیر بغلم هم ۱ ساعت نشده ک از حمام اومدم بیرون ولی بو میده. هوا هم در حد عرق کردن نیست.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چه جالب 😅 منم لباسای چندسال پیش خودم و مامانم که همسنم بوده میپوشم. بنظرم خیلی هم خوبه اسراف هم نمیشه 😉

یک دفعه عالماً ،عامداً، مختاراً معصیت خدا را نکنید. این بالاترین ذکر است. ذکر عملی است. اگر همه ما این ذکر را داشته باشیم‌‌؛ همه ما با فضل خدا اهل بهشتیم 🌼🌾. اگر گرفتاری داری، برای مؤمن‌هایی دعا کنید که گرفتارِ همون مورد هستن؛ این موقع میشه که خدا و ملائکه برای شما دعا‌ می‌کنند 🌸😊.|سخنانی از آیت الله بهجت رحمة الله عليه|

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون لباسا رو چجوری نگه داشته تاالان

توی چمدان عروسی ش بوده. جهیزیه ش بوده. اون زمان همه چی ارزان بوده

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

چه جالب 😅 منم لباسای چندسال پیش خودم و مامانم که همسنم بوده میپوشم. بنظرم خیلی هم خوبه اسراف هم نمی ...

اره موافقم.  روسری ها و شال هام مال مامانم بوده و شلوار هام 

توی چمدان عروسی ش بوده. جهیزیه ش بوده. اون زمان همه چی ارزان بوده

اووو  چه حوصله ای داشته نگه داشته بنظرم جالب اومد بپوش 

ولی اگه اوضاع مالیتون اوکیه باید ازشون بخای چون وظیفشون هست 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

اووو چه حوصله ای داشته نگه داشته بنظرم جالب اومد بپوش ولی اگه اوضاع مالیتون اوکیه باید ازشون بخای چ ...

اخه همه چی گرونه. دنبال چیز های ساده هستم من. ولی همونا گرونه.