2777
2789
عنوان

بعد چن سال دیگه نمیخام مادرشوهرمو مامان صدابزنم چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 1693 بازدید | 98 پست
منم مثل شما ولی الان بهش میگم زهرا خانم .ب پدر شوهرمم علی اقا

وقتی بجای مامان یهوگفتی بعد چن سال زهراخانوم واکنشش چی بود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداش نکن صبر کن برگرده سمتت بعد توی روش حرفتو بزن آخه هیچی به ذهنم نمیاد بگم

مثلااسمش همراه باپسوند خانوم چطوره

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

منم بعضی وقتا همین به فکرم میرسه مادرم نیست مامان صداش کنم الان دو هفتست بچه هام مریض شدن یه زنگ نمیزنه سه تا کوچه فاصله داره هر روز تو پارک با دوستاش میشینن غیبت این و اون

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن
ولی این جوری هم میشه فکر کرد که نبومدنش خونه شما برا اینه که مزاحمت نباشه اصولا مادرشوهر خیلی نمیره ...

منظورم اینه بی محبته..بعد دوهفته رفتیم محل بچه نداد تا بچه خاهرشوهرم ک کوچیکن وهرروز اونجان اومدن چشاش برق زد دویید ازاشپزخونه بیرون‌گذاشتشون روپاش

مثلااسمش همراه باپسوند خانوم چطوره

آره بد نیست اهل کجایین؟ و به کلمه مادرشوهر چی میگین اگه کلمه خاصی دارین با اون صداش بزن

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
خدا رحمتش کنه.ولی اگر زنده بود غیر از مامان چیزی صدا می‌کرد ناراحت نمیشدی؟

نه واقعا پدرومادر ماکه نیستن که اون زمان عقلم نمیکشید..شوهرم ب بابامم نمیگه بابا میگه عموجان

حالا منم یه مدت بهش فکر کردم که دیگه مامان صداش نمیکنم چون فقط هوای دختراشو داره سر دختراش با من سر ...

دقیقا..چی میخای صداش کنی

منظورم اینه بی محبته..بعد دوهفته رفتیم محل بچه نداد تا بچه خاهرشوهرم ک کوچیکن وهرروز اونجان اومدن چش ...

من کلا آدم مثبت نگری ام 

شاید همونم شما حساس شدی

واااقعا برای مادر هیچ فرقی ندارن 

ولی بازم این طبییعیه که نوه دختری را ادم باهاش راحتتره شاید  با دخترش تعارف نداره

من خودم نوه خواهر شوهرمو اصلا بغل نمی کنم در حد یه لبخند  ولی برای دخر برادر خواهر خودم  ذوووق می کنم 

واقعا حساس شدی   بی خیال

ارزش نداره اصصصلا به این مسائل فکر بکنی حتی گلم 

منم بعضی وقتا همین به فکرم میرسه مادرم نیست مامان صداش کنم الان دو هفتست بچه هام مریض شدن یه زنگ نمی ...

والا بخدا بخان بیان میان ولی مهم نیس بهش گفتم بچم تب کرده ب هیچ جاش نبود

آره بد نیست اهل کجایین؟ و به کلمه مادرشوهر چی میگین اگه کلمه خاصی دارین با اون صداش بزن

مشهدم  ن مادرشوهر همه میگن

هیچی ب روی خودش نیاورد

جدی چخوب اینکه مطمعنم یچیزی میگه بهم