2777
2789
عنوان

بنظرتون پیش دبستانی واجبه

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پیش دبستانی خیلی خوبه ولی متاسفانه از وقتی آلودگی هوا و انواع ویروس اومده و دائم یا بچه هارو تعطیل میکنن، یا مریض میشن و نمیتونن برن، با توحه به شهریه بالا و هزینه هاش، نمیصرفه. من خودم یه کتاب کار جامع پیش دبستانی خریدم، تو خونه باهاش کار میکنم. 

برای دختر من که واجب بود.  حالا از لحاظ درس و نمی گم.  از لحاظ اینکه با جمع باشه رفتار با جمع رو بلد بشه  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من چون همه چی جلوبود دوماه بردمش بعدعیدبایدببینی بچه ات بلده یانه من چون همه چی یادداشت زیادنفرستادم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

پسرم وقتی رفت پیش دبستانی در درجه اول قانون و مقرراتو یاد گرفت که صبح باید بیدار شه بره مدرسه و خیلییی چیزای دیگه خواهرم ۳۵ سالشه همیشه میگه دوست داشتم پیش دبستانی رو تجربه کنم وقتی دوستام در موردش حرف میزدن با حسرت گوش میدادم

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
یعنی کلاس اول کمتر اذیت میکنن

آره بابا کلا نوشتن اعداد رو عدد انگلسیشون حالا درست حسابی نرفت بچه ی من مریض میشد گاهیم خودم نفرستادم وگرنه صدای تمام حروف الفبا رو هم یاد میداد الان راحته براش 

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
پسرم وقتی رفت پیش دبستانی در درجه اول قانون و مقرراتو یاد گرفت که صبح باید بیدار شه بره مدرسه و خیلی ...

آره شعر خوندن با هم و بعضی از جشن ها و بازی ها فقط تو پیش دبستانی هست.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

من چون همه چی جلوبود دوماه بردمش بعدعیدبایدببینی بچه ات بلده یانه من چون همه چی یادداشت زیادنفرستادم

خیلی زرنگه همه چی رو سریع یاد میگیره 

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

پسرم وقتی رفت پیش دبستانی در درجه اول قانون و مقرراتو یاد گرفت که صبح باید بیدار شه بره مدرسه و خیلی ...

همه این یاد گرفتنا بکنار حسرتشو دلم نمیخواد تجربه کنه چون دوست داره خودش

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

خیلی زرنگه همه چی رو سریع یاد میگیره

من چون بچه نوزادداشتم نفرستادم چون مهداکثربچه هامدام مریضن اونم توفصل پاییزوزمستون براهمین نفرستادم بفرستی که خوبه ضررنمیکنی 

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎