2777
2789

از لحاظ درسی حالا انقدری شاید واجب نباشه

ولی در کنارش یه سری مهارت ها یاد می گیرن

اواشناسی

دست ورزی

رفتار درست 

احترام 

نظم

که به نظرم کسی پیش دبستانی نرفته باشه واقعا احساس کمبود می کنه

البنه تو پیش دبستانی مدارس دولتی خیلی پررنگ نیست این موارد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه م پیش دبستانی هست امسال .... بنظرم اگر نره از اطلاعات بچه ها جا می مونه و تو مدرسه یه سری چیزا رو نمیدونه 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من دارم میبرم. آره حتما ببر که کلاس اول راحتتر یاد بگیره خیلی خیلی تاثیر داره

هزینه هاش زیاد نشد مثلا شهریه و لوازم تحریر و اینا

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

واجب نیست ولی خوبه

ببین بچه مقررات و سازگاری با دوستاش و .... یاد میگیره

کاس اول پایه است و مهمه.بچه ای پیش نرفته نصف سال رو باهاش درگیری که این چیزا رو یادش بدی و از اونور درسش

هم روی خودت فشار میاد هم بچه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من بچه م پیش دبستانی هست امسال .... بنظرم اگر نره از اطلاعات بچه ها جا می مونه و تو مدرسه یه سری چیز ...

شهریش چقده واسه شما

منم میبرم آره راضی هستم همین ک ۳ساعت پیش بچه هاست شعر و قرآن یاد میگیره از اونور تکلیف دارن دستشون روون میشه واسه کلاس اول آمادگی دارن بنظرم خیلی خوبه...درکل پیش برای آسون تر شدن کلاس اولِ دیگه.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...
منم میبرم آره راضی هستم همین ک ۳ساعت پیش بچه هاست شعر و قرآن یاد میگیره از اونور تکلیف دارن دستشون ر ...

واسه شما هم ی لیست بلند بالا لوازم تحریر نوشتن؟

پیش دبستانی دخترم نشانه هارو یاد میدن...البته فقط آوا ،نوشتنشون نه..‌‌بنظرم واجبه واسه بچه ها....کناراومدن با بقیه بچه ها،دست ورزی،قوانین مدرسه و.....اینا چیزایی هست که واجبه یاد بگیرن که کلاس اول که رفتن ان شاالله،مشکل پیش نیاد.

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱
بله من غیر انتفاعی میبرم هر سری هم برای کاردستی چیزی میخوان میخرم ولی ب نظرم می ارزه.

بچتون خودش دوست داره رفتنو؟