که به نظرم کسی پیش دبستانی نرفته باشه واقعا احساس کمبود می کنه
البنه تو پیش دبستانی مدارس دولتی خیلی پررنگ نیست این موارد
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین بچه مقررات و سازگاری با دوستاش و .... یاد میگیره
کاس اول پایه است و مهمه.بچه ای پیش نرفته نصف سال رو باهاش درگیری که این چیزا رو یادش بدی و از اونور درسش
هم روی خودت فشار میاد هم بچه
به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
منم میبرم آره راضی هستم همین ک ۳ساعت پیش بچه هاست شعر و قرآن یاد میگیره از اونور تکلیف دارن دستشون روون میشه واسه کلاس اول آمادگی دارن بنظرم خیلی خوبه...درکل پیش برای آسون تر شدن کلاس اولِ دیگه.
پیش دبستانی دخترم نشانه هارو یاد میدن...البته فقط آوا ،نوشتنشون نه..بنظرم واجبه واسه بچه ها....کناراومدن با بقیه بچه ها،دست ورزی،قوانین مدرسه و.....اینا چیزایی هست که واجبه یاد بگیرن که کلاس اول که رفتن ان شاالله،مشکل پیش نیاد.